Botoșăneanul Iulian Rotariu participă la Sahara Maraton 2014

Botoșăneanul Iulian Rotariu participă la Sahara Maraton 2014
Iulian Rotariu, pompier la ISU Botoșani, maratonist amator, va alerga la Sahara Maraton, in Algeria, în data de 24 februarie. Maratonul este unul standard, de 42 km, intre orasele El Ayoun si Smara, și sunt înscriși aproximativ 320 de participanți din toata lumea, botoșăneanul alergând în cursa de Full Marathon în condiții pe care le întâlnește pentru prima dată în cariera sa de maratonist.

Iulian Rotariu a început să alerge din anul 2009, participând la mai multe concursuri, reușind performanțe notabile,  mai ales in ultima perioada, si amintim aici locul I la open-general de la maratonul "Pe aici nu se trece", la Mărășești, din 2013, sau la Maratonul Zăpezii, tot in 2013, situat pe locul I la categoria de varsta 30-40 de ani, în creștere constanta, fiind susținut de colegi, familie și instituția în care lucrează.

Iulian Rotariu are ocazia să reprezinte nu numai Botoșaniul, ci și România la aceasta competitie, concurând alături de sportivi din toata lumea. Pentru a participa la acest eveniment este susținut de ASPR (Asociatia Sportiva a Pompierilor din Romania) și ISU Botosani, care i-au asigurat cheltuielile logistice de deplasare, precum si de Clubul Rotary Botoșani, care a suportat taxa de participare la maraton cât și echipamentul sportiv complet necesar alergătorului.Maratonistul pompier din Botoșani a declarat pentru Stiri.Botosani.Ro, înainte de plecare:

“Fiind prima dată când plec din țară, îmi este și puțin frică, sunt locuri noi, oameni noi. Aici în țară, la toate concursurile la care am participat, am înțeles detaliile legate de concurs, acolo unde plec acum este și departe, și deșert, dar sper că va fi bine. Pe de altă parte sentimentul este înălțător pentru că o să am ocazia sa-mi reprezint țara, colegii și voi da totul să scot un timp bun, pentru că sunt pregătit și fizic și mental, este exact competiția pentru care m-am tot pregătit până acum" , a precizat Iulian Rotariu.

  Să-i urăm succes și să-i ținem pumnii, urmând să vă ținem la curent cu evoluția din concurs!

  Vezi si: IULIAN ROTARIU - Uneori, viața nu e o poveste, e VIAȚA însăși!    

   

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Binecuvântată fii, închisoare!", un film despre credință și supraviețuire!

Duminică, 24 Iunie 2018
57

"Binecuvântată fii, închisoare!" - o poveste reala, plina de durere si de credinta. Cartea, lucrare autobiografica, a fost scrisa de romanca Nicole Valery Grossu, in limba ...

Mii de romani scandeaza impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea! VIDEO

Duminică, 24 Iunie 2018
390

Mii de romani din tara si din strainatate au iesit din nou, duminica, in strada, impotriva incercarilor PSD de a-l salva pe Liviu Dragnea, prin modificarea majora a legislatiei penale prin ordonanta d...

Statul va putea să oblige unele companii să lucreze pentru Armată, să rechiziționeze bunuri și să scoată persoane la muncă!

Duminică, 24 Iunie 2018
311

"În urma testării mecanismelor de punere în aplicare a măsurilor excepționale corespunzătoare stărilor de urgență și de asediu, în cadrul exercițiilor NATO de managemen...