Botosaneanul care si-a pierdut viata in accidentul din judetul Mures va fi adus acasa. Prietenii sunt in stare de soc: "Pentru mine ai fost ca un frate"

Botosaneanul care si-a pierdut viata in accidentul din judetul Mures va fi adus acasa. Prietenii sunt in stare de soc: "Pentru mine ai fost ca un frate"

   facebook.com

Botosaneanul in varsta de 28 de ani, care a murit luni dimineata, dupa ce saptamana trecuta a fost implicat in tragicul accident rutier din judetul Mures, atunci cand un microbuz al firmei Faby Trans a intrat într-un TIR, va fi adus acasa.

Trupul neinsufletit a lui Adrian Turcoman va fi adus la Botosani marti, fiind asteptat cu inimile impietrite de durere de rude si prieteni.

Adi, asa cum il stiu prietenii, era logodit si urma sa se casatoreasca.


(foto: Facebook.com)

Acesta a petrecut ultimele zile pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă din Târgu Mureş, dar luni dimineaţă, la ora 04.00, a intrat în stop cardio-respirator medicii începând de îndată manevrele de resuscitare, dar din păcate nu i-au mai putut salva viaţa, la ora 06.00 fiind declarat decesul.

Pe pagina sa de Facebook, prietenilor, sfasiati de durere, nu le vine sa creada ca tanarul a decedat.


(captura Facebook.com)

Citeste si: Botoşănean mort în urma cumplitului accident din Mureş!

- Microbuz din Botoşani, implicat într-un cumplit accident în Mureş! O tânără a murit! FOTO
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț important de la Tribunalul Botoșani pentru candidații CJ!

astăzi, 10:51
3

Tribunalul Botoșani înștiințează candidații care și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, dar și pentru consilieri...

Poeți în dialog la Memorialul Ipotești: Paul Aretzu – Dumitru Augustin Doman

astăzi, 10:36
7

Pentru lecturi și discuții, sunt invitați poeții Paul Aretzu și Dumitru Augustin Doman. Evenimentul va avea loc marți, 23 aprilie 2024, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național &...

Au început înscrierile pentru admiterea în școlile care pregătesc polițiștii din penitenciare! (foto)

astăzi, 10:17
52

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță că au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personalul din sis...