Botoşăneanul Bogdan Alin Ota face senzaţie la "Norvegienii au talent". "România l-a respins", spune tatăl său! - VIDEO

Botoşăneanul Bogdan Alin Ota face senzaţie la "Norvegienii au talent". "România l-a respins", spune tatăl său! - VIDEO

 

Bogdan Alin Ota, un pianist din Botoşani, i-a uimit pe scandinavi interpretând o compoziţie proprie la preselecţiile organizate la Oslo, pentru show-ul "Norvegienii au talent". Cu trei Da-uri obţinute din partea juriului, tânărul de 32 de ani, stabilit de 8 luni în Norvegia, s-a calificat în etapa următare a concursului.
"Eşti minunat! Suntem atât de bucuroşi că eşti aici!", i-au spus juraţii românului, întrebându-l cum de nu l-a văzut România. Pianistul, angajat a o firmă de copiatoare, a răspuns că, deşi a fost văzut şi-n ţara natală, nu a fost "considerat interesant". "Am un vis, iar visul meu este ca tu să-ţi laşi slujba de zi cu zi şi să te ocupi de muzică full-time", i-a spus lui Bogdan Ota unul dintre juraţi. "Şi mai sper că România te va vedea!", i-a urat acesta concurentului.

În România, vestea că un român face furori în Norvegia, la varianta locală a concursului "Got Talent", a ajuns după patru zile. Chiar şi la Botoşani unde locuieşte tatăl lui Bogdan, Alexandru Ota. Medic primar ATI şi şef de secţie la Spitalul Judeţean Mavromati, doctorul evită să facă comentarii despre prestaţia fiului său. Invocă un contract de exclusivitate pe care Bogdan Ota îl are cu producătorii de la Oslo ai emisiunii şi spune că fiul său, pianist, şi-a încercat norocul în ţară înainte să o părăsească. "A încercat şi aici în România", a declarat Alexandru Ota pentru Gândul, "dar a fost respins. Aici se caută manelele, iar pe post apar femei mai mult dezbrăcate prezentate drept artiste", mai spune acesta. E o tragedie ce se întâmplă în România, afirmă medicul, care are patru copii, din care trei sunt plecaţi în străinătate - doi în Canada, iar Bogdan - în Norvegia. "E o tragedie când copiii ajung să plece din ţară. Şi toţi sunt titraţi. Eu sunt prea bătrân ca să mai plec acum", mai spune dr. Alexandru Ota.

Bogdan Alin Ota a ajuns la preselecţiile pentru "Norvegienii au talent" la insistenţele şefului său, pe care îl numeşte "singurul lui prieten". Acesta i-a arătat un afiş cu "Norske Talenter" şi ulterior l-a înscris online pe român la preselecţii, ba chiar l-a însoţit şi susţinut din culise. Aşa a ajuns absolventul de Conservator pe scena norvegiană. "Visul meu e să compun muzică", le-a spus Bogdan Ota în interviul de prezentare. "Concursul ăsta  e şansa vieţii mele", a afirmat tânărul, care cu trei de DA merge în următoarea etapă a competiţiei.

 

Sursa: Gandul

 

 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
2

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
40

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
41

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...