Botoşănean mort în urma cumplitului accident din Mureş!

Botoşănean mort în urma cumplitului accident din Mureş!

   citynews.ro

Tânărul în vârstă de 28 de ani, din Botoşani, rănit grav acum câteva zile într-un accident de circulaţie ce a avut în judeţul Mureş, după ce un microbuz al firmei Faby Trans a intrat într-un TIR, a decedat, luni dimineaţă, într-un spital din Mureş.

Adrian Turcoman a petrecut ultimele zile pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă din Târgu Mureş, dar luni dimineaţă, la ora 04.00, a intrat în stop cardio-respirator medicii începând de îndată manevrele de resuscitare, dar din păcate nu i-au mai putut salva viaţa, la ora 06.00 fiind declarat decesul.

Tânărul care a decedat era pasager în microbuz.



Din primele cercetări s-a stabilit că şoferul microbuzului, în vârstă de 39 de ani, din Albeşti, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat violent într-un autotren. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Accidentul a avut loc pe DN 15 (E60), în localitatea Bogata din judeţul Mureş. în urma accidentului nouă persoane au fost rănite, iar una, o tânără de 22 de ani, a decedat. Fata moartă era dintr-o comună din judeţul Mureş.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
26

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
24

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
209

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...