Angajat la stat sau la privat? VEZI botosanenii care pleaca acasa cu prima de Craciun!

Angajat la stat sau la privat? VEZI botosanenii care pleaca acasa cu prima de Craciun!
Şi în acest an, angajaţii din mediul privat pleacă acasă în luna cadourilor nu doar cu salariul, ci şi cu o primă de Crăciun. Fie că sunt tichete cadou sau sume de bani,  patronii botoşăneni au vrut sa îşi răsplătească salariaţii, chiar dacă multi spun că este criză şi nu prea sunt bani.

Angajatii Electroalfa vor primi o prima de Crăciun în valoare de 700 de lei, iar salariaţii de la Elsaco au primit luna aceasta, pe lângă salariu, şi un bonus financiar de 300 de lei.

"Oamenii care au muncit primesc bani la sfârşit de an", a spus Valeriu Iftime, administratorul Elsaco.

La Rapsodia Conf angajaţii vor primi liber până pe data de 3 ianuarie şi tichete cadou în valoare de 50 de lei.

Şi pentru angajaţii Electrconstrucţia Elco, Moşul a fost darnic în acest an. Aceştia au primit o primă în valoare de 400 de lei şi tichete cadou în cuantum de 300 de lei.

Tichete cadou în valoare de 100 de lei vor primi şi angajaţii Mecanex, iar cei de la Pita vor primi câte un premiu de până în 200 de lei şi câte un pachet cu produse.

Şi unele firme de confecţii au oferit prime de Crăciun. Dacă unii angajaţi au primit bonuri de masă sau tichete cadou, alţii au primi bani, sumele fiind între 100 şi 300 de lei.

Cu buzunarele mai pline au plecat luna aceasta acasă şi salariaţii unităţilor bancare din Botoşani. Unii au primit tachete cadou, iar alţii au primit prime care au ajuns chiar şi la 400 de lei.

În ceea ce-i priveşte pe angajaţii de la stat, majoritatea s-au obişnuit deja ca prima de Crăciun este doar o amintire.

Mai sunt însă şi unii salariaţi care primesc câte un bonus, conform contractului colectiv de muncă.

La Eltrans, la fel ca şi anul trecut, angajaţii vor primi tichete cadou în valoare de 100 de lei, dar este posibil să primească pe lângă acestea şi un premiu, însă încă nu a fost stabilită valoarea acestuia.

De asemenea, cei de la Urban serv vor primi tichete cadou, urmand a se stabili valoarea.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru judeţul Botoşani! Vizibilitate redusă pe drumurile judeţene şi naţionale!

astăzi, 07:08
133

Meteorologii au emis, luni dimineaţă, un nou Cod Galben pentru judeţele Botoşani, Iaşi şi Vasliu.Se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității, local sub 200 m, izolat sub ...

Sute de credincioși, duminică seara, la Biserica Vovidenia din Botoșani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1827

Programul liturgic a debutat duminică, 19 noiembrie, botoșănenii intrând în biserică de la ora 16.00, pentru a asista la Taina Sfântului Maslu. Cu acest prilej, Sfintel...

Ce salarii au angajaţii Primăriei Municipiului Botoşani!

Duminică, 19 Noiembrie 2017
2201

Salariile de bază ale angajaţilor din cadrul Primăriei Botoşani au fost făcute publice pe siteul instituţiei. Lefurile celor din administraţia publică locală s-au mărit considerabil...