Ancheta la Politia de Frontiera: Mii de pachete de tigari au disparut din depozitele institutiei!

Ancheta la Politia de Frontiera: Mii de pachete de tigari au disparut din depozitele institutiei!
 In urma unei inventarieri efectuate de Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, dupa reorganizarea Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Botosani, s-a descoperit ca din camera de corpuri delicte lipsesc peste 4.000 de pachete cu tigari, confiscate de la traficanti.

Pana la solutionarea cauzelor, pachetele sunt depozitate in camerele de corpuri delicte. In cazul contraventiilor, tigarile sunt pastrate cel putin 15 zile, perioada de contestare a procesului verbal de contraventie, iar ulterior bunurile sunt distruse.

In cazul infractiunilor, pachetele cu tigari sunt pastrate pana cand exista o hotarare judecatoreasca definitiva.

Controlul efectuat de comisia de la ITPF Iasi a scos la iveala faptul ca o parte din marfa confiscata, reprezentand tigari, a disparut.

In aceste conditii a fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani, in vederea continuarii cercetarilor si tragerea la raspundere a persoanelor care se fac vinovate de disparitia pachetelor cu tigari.

"În urma inventarierii efectuate de către o comisie stabilită la nivelul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iaşi a bunurilor aflate în Camera de Corpuri Delicte a Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botoşani, au fost constatate diferenţe între existentul faptic şi cel scriptic. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea continuării cercetărilor, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale în consecinţă", a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul STPF Botoşani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
673

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4570

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
491

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...