ANCHETĂ după dezvăluirile făcute de un medic de la Maternitatea Botoșani!

ANCHETĂ după dezvăluirile făcute de un medic de la Maternitatea Botoșani!

  Dezvăluirile făcute de medicul primar neonatolog de la Secția de Obstetrică și Ginecologie, Eugen Prăjinariu, nu au rămas fără ecou.

Conducerea Spitalului Județean “Mavromati" a dispus constituirea unei comisii de anchetă care va face un control în urma celor sesizate de medicul Eugen Prăjinariu.

 Raportul de control va trebui finalizat până miercuri dimineață, iar în funcție de concluziile acestuia se vor lua și măsurile care se impun. 

 "Comisia de anchetă va începe cercetarea luni, la prima oră, urmând ca miercuri să fie prezentat raportul de control și măsurile care se impun, în urma celor constatate", a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Într-un referat pe care l-a înaintat managerului Viorel Iliuță, medicul Eugen Prăjinariu dezvăluie o serie de nereguli din sistemul în care lucrează, semnalând erori grave în ceea ce privește modul în care unele asistente își fac treaba.

Citește Un medic de la Maternitatea Botosani dezvaluie neregulile din sistem! DOCUMENT

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
60

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
665

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
114

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...