Adolescentul care s-a rănit în piscină a murit!

Adolescentul care s-a rănit în piscină a murit!


Facebook

 

Adolescentul în vârstă de 17 ani care s-a rănit grav în timp ce înota în piscina Hotelului Maria a decedat, luni, în jurul orei 18.00, la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean.
În ciuda tuturor eforturilor medicilor, Valentin Mistreanu nu a mai putut fi salvat.

Băiatul a mers cu mai mulți prieteni la piscină, dar la un moment dat a dispărut sub apă. Cei care îl însoțeau au crezut că a ieșit și au mers să îl caute în jurul hotelului, dar când au revenit și-au dat seama că acesta zăcea inconștient pe fundul piscinei.

El a fost scos din apă, cadrele medicale găsindu-l în stop cardio-respirator fiind începute imediat manevrele de resuscitare, Valentin fiind diagnosticat cu un tramatism la nivelul capului și edem pulmonar.

La spital, medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l salva și au vrut să îl transfere la Iași, dar nu s-a putut acest lucru, băiatul fiind în stare mult prea gravă.

Valentin Mistreanu se afla în plasament la un asistent maternal. Adolescentul era elev în clasa a X-a la Colegiul Național "A.T. Laurian".

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, în urma anchetei urmând a se stabil ce s-a întâmplat cu exactitate la piscină. 

 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
164

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
251

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
383

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...