Adjunctul Poliţiei Botoşani, rănit într-un accident rutier! FOTO- VIDEO
ACCIDENT!

Adjunctul Poliţiei Botoşani, rănit într-un accident rutier! FOTO- VIDEO

Adjunctul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, cms. şef Viorel Şerbănoiu, a fost transportat de echipajul SMURD la spital, acesta fiind victimă a unui grav accident produs marţi dimineaţă în apropierea cartierului Alfaland!

Accidentul rutier a avut loc, marţi dimineaţă, la ieşirea din municipiul Botoşani spre Iaşi, în apropiere de cartierul Alfaland.

Adjunctul IPJ Botoşani, Viorel Şerbănoiu, aflându-se la volanul unui autoturism VW Bora, se deplasa spre Iaşi. La un moment dat un autoturism Mercedes - maşină mortuară, a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal în VW.

În urma impactului, cms. şef Viorel Şerbănoiu a fost rănit, fiind preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri şi poliţişti, care încearcă să afle cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

"Am fost anunţaţi de producerea unui accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. La faţa locului am găsit un autovehicul pe sensul opus de mers şi un alt autoturism avariat. Persoana care a fost rănită a fost transportată la spital. Efectuăm cercetări pentru a stabili condiţiile în care autoturismul a ajuns pe sensul opus de mers", a declarat cms. Teodor Orhei de la Serviciul Poliţiei Rutiere.

Medicii din Unitatea de Primire a Urgenţelor l-au diagnosticat pe adjunctul şefului Poliţiei cu politraumatism prin accident rutier, plagă scalpată în zona occipitală stângă şi traumatism abdominal. 








 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean reținut de polițiști după ce a pipăit o fată!

astăzi, 11:05
13

În cursul zilei de marți, 15 aprilie 2024, polițiștii din Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 34 de ani.Botoșăneanul este bănuit ...

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56
11

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
136

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...