Ada Macovei: "Nu se pune problema nerespectarii hotararilor judecatoresti"

Ada Macovei: "Nu se pune problema nerespectarii hotararilor judecatoresti"

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean a inceput avizarea statelor de plata venite de la directorii unitatilor de invatamant din judet.

Inspectorul scolar general Ada Macovei le-a transmis tuturor directorilor de scoli ca, in calitate de angajatori si ordonatori de credite, acestia trebuie sa tina cont la intocmirea acestor state de plata de toate prevederile legislative in vigoare, privitoare la salarizarea personalului din invatamant, si sa puna in aplicare hotararile judecatoresti executorii, cu incadrarea in prevederile bugetare alocate pana acum.

"La aceasta data vizam statele de personal care sunt aduse din scoli si bineinteles ca nu s-a pus nicio clipa si nu se va pune problema nerespectarii hotararilor judecatoresti, este ilegal, este de fapt penal pentru cei care nu duc la indeplinire hotararile judecatoresti. Vom cauta solutii in continuare pentru asigurarea fondurilor impreuna cu cei care au putere de decizie in acest sens, respectiv Ministerul Finantelor si Ministrul Educatiei, pentru ca dumnealor sunt cei care pot sa intervina pentru ca sumele de care avem nevoie sa fie alocate", a declarat inspectorul scolar general Ada Macovei.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

astăzi, 21:45
55

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
370

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
89

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...