ADA MACOVEI: "Ancheta va stabili conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei domnului Carmocanu"

ADA MACOVEI: "Ancheta va stabili conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei domnului Carmocanu"

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

Gheorghe Carmocanu a fost demis din functia de inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Botosani printr-un ordin al ministrului, cazul fiind si in cercetarea ISJ.

Chiar daca Ada Macovei nu a oferit date concrete legate de motivele destituirii lui Gheorghe Carmocanu, au existat precizari care conduc catre anumite incidente "legate de numele si de un membru al familiei sale".

"Ordinul are valabilitate incepand cu data emiterii sale, va fi comunicat probabil in cursul zilei de luni domnului Carmocanu. Urmeaza sa se desfasoare la ISJ o ancheta pentru a stabili exact conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei sale. Atat am avut de declarat. Dupa ce se va finaliza ancheta va voi spune exact cum a fost si contextul si masurile care au fost aplicate", a declarat Ada Macovei, inspector general in cadrul ISJ Botosani.

Precizam ca sotia lui Gheorghe Carmocanu a fost inscrisa anul acesta la examenul de titularizare, ea nereusind sa finalizeze lucrarea, in urma unui incident petrecut in sala de examen. 
 
www.Edu.Botosani.Ro

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pogorârea Sfântului Duh. Mitropolitul Bartolomeu Anania, predică la sărbătoarea Rusaliilor - VIDEO

Sâmbătă, 26 Mai 2018
96

La zece zile dupa Inaltarea lui Hristos, respectiv la 50 de zile de la Invierea Sa, praznuim Rusaliile - Pogorarea Sfantului Duh, cunoscuta si sub denumirea de Cincizecime. Anul acesta praznuim Pogora...

Tradiție și talent la Festivalul-concurs județean "Creangă, prietenul copiilor" - FOTO

Sâmbătă, 26 Mai 2018
610

Gradinița cu program prelungit Nr. 19 Botoșani a organizat sâmbătă, 26 mai 2018, Festivalul-Concurs Județean "Creangă, prietenul copiilor!". Proiectul s-a derulat &icir...

Simpozion județean la Liceul Tehnologic "Petru Rareș" Botoșani - FOTO

Sâmbătă, 26 Mai 2018
277

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, astăzi, 26.05.2018, Liceul Tehnologic "Petru Rareș" din Botoșani a organizat, în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Botoșa...