ADA MACOVEI: "Ancheta va stabili conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei domnului Carmocanu"

ADA MACOVEI: "Ancheta va stabili conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei domnului Carmocanu"

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

Gheorghe Carmocanu a fost demis din functia de inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Botosani printr-un ordin al ministrului, cazul fiind si in cercetarea ISJ.

Chiar daca Ada Macovei nu a oferit date concrete legate de motivele destituirii lui Gheorghe Carmocanu, au existat precizari care conduc catre anumite incidente "legate de numele si de un membru al familiei sale".

"Ordinul are valabilitate incepand cu data emiterii sale, va fi comunicat probabil in cursul zilei de luni domnului Carmocanu. Urmeaza sa se desfasoare la ISJ o ancheta pentru a stabili exact conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei sale. Atat am avut de declarat. Dupa ce se va finaliza ancheta va voi spune exact cum a fost si contextul si masurile care au fost aplicate", a declarat Ada Macovei, inspector general in cadrul ISJ Botosani.

Precizam ca sotia lui Gheorghe Carmocanu a fost inscrisa anul acesta la examenul de titularizare, ea nereusind sa finalizeze lucrarea, in urma unui incident petrecut in sala de examen. 
 
www.Edu.Botosani.Ro

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România a fost condamnată la CEDO pentru o intervenție brutală a polițiștilor și jandarmilor

astăzi, 20:15
158

Romania este obligata printr-o decizie a CEDO sa achite peste 23.000 de euro pentru doi barbati, dupa ce, in timpul unei interventii din 2005 a Politiei in comunitatea de rromi de langa rampa de gunoi...

Accident în Belgia: Un român a murit, alţi doi sunt răniţi

astăzi, 19:32
512

Un român a murit marţi în urma unui accident rutier produs în localitatea belgiană Bertrix şi alţi doi români sunt răniţi, relatează website-ul lavenir.net.Conducăt...

AJOFM Botoșani organizează Bursa generală a locurilor de muncă pentru absolvenți

astăzi, 17:46
435

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani va organiza Bursa locurilor de munca pentru absolvenți din acest an, in data de 19 octombrie 2018, incepand cu ora 10.00, în i...