ADA MACOVEI: "Ancheta va stabili conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei domnului Carmocanu"

ADA MACOVEI: "Ancheta va stabili conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei domnului Carmocanu"

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

Gheorghe Carmocanu a fost demis din functia de inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Botosani printr-un ordin al ministrului, cazul fiind si in cercetarea ISJ.

Chiar daca Ada Macovei nu a oferit date concrete legate de motivele destituirii lui Gheorghe Carmocanu, au existat precizari care conduc catre anumite incidente "legate de numele si de un membru al familiei sale".

"Ordinul are valabilitate incepand cu data emiterii sale, va fi comunicat probabil in cursul zilei de luni domnului Carmocanu. Urmeaza sa se desfasoare la ISJ o ancheta pentru a stabili exact conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei sale. Atat am avut de declarat. Dupa ce se va finaliza ancheta va voi spune exact cum a fost si contextul si masurile care au fost aplicate", a declarat Ada Macovei, inspector general in cadrul ISJ Botosani.

Precizam ca sotia lui Gheorghe Carmocanu a fost inscrisa anul acesta la examenul de titularizare, ea nereusind sa finalizeze lucrarea, in urma unui incident petrecut in sala de examen. 
 
www.Edu.Botosani.Ro

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident de muncă la un atelier de prelucrare a lemnului

astăzi, 20:09
825

S-a întâmplat vineri dimineaţă, într-un atelier de prelucrare a lemnului, atunci când femeia, în vârstă de 40 de ani, din Corni, lucra la un abric. La un moment ...

Amenințare serioasă pentru toți iubitorii acestui joc. Specialiștii spun că este foarte periculos. Și în România numărul jucătorilor este în creștere

astăzi, 17:42
585

Jocul care dă dependență! Părinţii sunt disperaţi din cauza dependenţei copiilor, au ajuns chiar să ia măsuri extreme. Sute de minori au fost internaţi în clinici de reabilitare specializat...

Accident în Italia: Un român l-a omorât pe inginerul care a construit tunelul Mont Blanc - VIDEO

astăzi, 15:37
1019

Accident cumplit în Italia, la Cimina, produs de doi tineri români, în urma căruia a murit Giulio Cesare Meschini, inginerul de 91 de ani care a construit tunelul Mont Blanc, inform...