ADA MACOVEI: "Ancheta va stabili conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei domnului Carmocanu"

ADA MACOVEI: "Ancheta va stabili conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei domnului Carmocanu"

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

Gheorghe Carmocanu a fost demis din functia de inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Botosani printr-un ordin al ministrului, cazul fiind si in cercetarea ISJ.

Chiar daca Ada Macovei nu a oferit date concrete legate de motivele destituirii lui Gheorghe Carmocanu, au existat precizari care conduc catre anumite incidente "legate de numele si de un membru al familiei sale".

"Ordinul are valabilitate incepand cu data emiterii sale, va fi comunicat probabil in cursul zilei de luni domnului Carmocanu. Urmeaza sa se desfasoare la ISJ o ancheta pentru a stabili exact conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei sale. Atat am avut de declarat. Dupa ce se va finaliza ancheta va voi spune exact cum a fost si contextul si masurile care au fost aplicate", a declarat Ada Macovei, inspector general in cadrul ISJ Botosani.

Precizam ca sotia lui Gheorghe Carmocanu a fost inscrisa anul acesta la examenul de titularizare, ea nereusind sa finalizeze lucrarea, in urma unui incident petrecut in sala de examen. 
 
www.Edu.Botosani.Ro

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
6

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
372

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
218

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...