ADA MACOVEI: "Ancheta va stabili conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei domnului Carmocanu"

ADA MACOVEI: "Ancheta va stabili conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei domnului Carmocanu"

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

Gheorghe Carmocanu a fost demis din functia de inspector general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Botosani printr-un ordin al ministrului, cazul fiind si in cercetarea ISJ.

Chiar daca Ada Macovei nu a oferit date concrete legate de motivele destituirii lui Gheorghe Carmocanu, au existat precizari care conduc catre anumite incidente "legate de numele si de un membru al familiei sale".

"Ordinul are valabilitate incepand cu data emiterii sale, va fi comunicat probabil in cursul zilei de luni domnului Carmocanu. Urmeaza sa se desfasoare la ISJ o ancheta pentru a stabili exact conditiile in care au aparut anumite incidente legate de numele si de un membru al familiei sale. Atat am avut de declarat. Dupa ce se va finaliza ancheta va voi spune exact cum a fost si contextul si masurile care au fost aplicate", a declarat Ada Macovei, inspector general in cadrul ISJ Botosani.

Precizam ca sotia lui Gheorghe Carmocanu a fost inscrisa anul acesta la examenul de titularizare, ea nereusind sa finalizeze lucrarea, in urma unui incident petrecut in sala de examen. 
 
www.Edu.Botosani.Ro

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
328

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
846

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2070

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...