Acuzatiile de luare si dare de mita, la Bac 2011 de la Liceul de Arta, nu se confirma!

Acuzatiile de luare si dare de mita, la Bac 2011 de la Liceul de Arta, nu se confirma!

Ancheta a ajuns la final in cazul sesizarii depuse anul trecut de catre un parinte, care a reclamat faptul ca la Liceul de Arta "Stefan Luchian" s-au strans bani pentru comisia de Bacaluareat.

In urma cercetarilor efectuate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, s-a constatat ca nu se confirma cele sesizate.

"Cazul s-a finalizat cu netrimitere in judecata", a declarat Aurel Simion, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.

Pe data de 30 iunie 2011 procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au primit o sesizare prin care se aduceau grave acuzatii, de luare si dare de mita la bacalaureat, la Liceul de Arta "Stefan Luchian", banii urmand sa ajunga la comisia de organizare de la nivel judetean.

Sesizarea a fost depusa de catre parintele unei eleve care a sustinut BAC-ul la Liceul de Arta, acesta reclamand ca in timpul probelor scrise elevii ar fi dat bani membrilor comisiei din acea unitate, fiind vorba despre elevi de la un liceu din Stefanesti. Sumele care s-ar fi strans de la acestia variau intre 150 si 300 de lei.

Si Inspectoratul Scolar Judetean a facut o ancheta la acea vreme, insa nu s-au confirmat cele sesizate.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
2

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
47

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
81

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...