ACCIDENT GRAV la Zăiceşti, cu o persoană încarcerată! FOTO

ACCIDENT GRAV la Zăiceşti, cu o persoană încarcerată! FOTO
Un grav accident de circulaţie s-a produs, marţi seara, la Zăiceşti. Un autoturism marca Cielo a ajuns într-o curte, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, acesta rămânând captiv între fiarele maşinii.

Costel Mazarache, în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul unei maşini care aparţine firmei RoPlasto, se deplasa dinspre Iaşi către Botoşani.

La un moment dat, acesta s-a angajat într-o depăşire, dar a pierdut controlul volanului, a ieşit în afara părţii carosabile, pe partea stângă a drumului, după care a fost aruncat din nou pe şosea. Autoturismul a sărit peste un cap pe pod, a rupt un gard şi a ajuns în curtea unui localnic, într-o anexă gospodărească.

Şoferul a rămas încarcerat în maşină, ajungând pe scaunul pasagerului din dreapta faţă. El a fost scos din maşină de pompierii de la descarcerare şi preluat de cadrele medicale de pe Ambulanţa SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Şoferul a suferit un traumatism cranio-cerebral, o contuzie la coloană, o contuzie la un şold, şi posibil fractură de pumn.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul. Martorii spun că şoferul circula cu viteză mare. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Protest pentru salarii, cu vuvuzele şi fluiere, în faţa Prefecturii! FOTO, VIDEO

astăzi, 14:55
419

În jur 200 de angajaţi afiliaţi mai multor sindicate reunite în Confederaţia Cartel Alfa s-au adunat, luni după prânz, în faţa Instituţiei Prefectului pentru o acţiune d...

Un lanţ de supermarket-uri vrea să deschidă două noi magazine, în Botoşani

astăzi, 14:50
585

 Reprezentanţii reţelei de magazine Profi au făcut demersuri la Primărie în vederea obţinerii avizelor necesare pentru deschiderea a două spaţii comerciale noi pe strada Săvenilor ...

Consiliul Judeţean garantează financiar împrumutul luat de Nova Apaserv de la BERD

astăzi, 13:39
139

Raportul Curţii de Conturi aferent anului 2016 pentru Consiliul Judeţean şi instituţiile subordonate conţinea o menţiune interesantă referitoare la lipsa fondului de risc pentru creditul accesa...