Accident cu iz de alcool in zona Dedeman - GALERIE FOTO

Accident cu iz de alcool in zona Dedeman - GALERIE FOTO

Un autoturism Opel Astra a ajuns aseara, in jurul orei 19.00, in santul din fata magazinului Dedeman, dupa ce conducatorul auto a pierdut controlul volanului. Politistii au avut surpriza sa constate ca soferul era aproape in coma alcoolica, la testare rezultand o concentratie de 1,32mg/l alcool pur in aerul expirat.

Accidentul s-a soldat cu ranirea a doua persoane din autoturism, intre care si soferul, cei doi fiind transportati la Spitalul de Urgente pentru ingrijiri medicale. A treia persoana, un barbat care fusese luat la ocazie, a scapat teafar.

Autoturismul se indrepta dinspre Suceava catre Botosani, accidentul producandu-se la Hudum, in momentul in care soferul a incercat sa depaseasca o coloana de masini.

Din cauza starii de ebrietate in care se afla, barbatul a pierdut controlul volanului, s-a rasturnat de mai multe ori, masina oprindu-se apoi in sant.

La fata locului au ajuns echipaje de la ambulanta, pompieri si politie, fiind nevoie de lucratorii de la descarcerare pentru a scoate cele doua victime dintre fiarele contorsionate.

"Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că accidentul s-a produs din culpa exclusivă a conducătorului auto B. FLORIN pe fondul vitezei excesive şi a conducerii sub influenţa alcoolului. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală, cauza urmând a fi soluţionată procedural în funcţie de poziţia procesuală a victimei şi de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor ce i-au fost produse precum şi de rezultatul analizelor toxicologice-alcoolemie", a precizat comisar Manuela ieremie, purtator de cuvant in cadrul IJP Botosani.
       
Potrivit medicilor, cel mai afectat este soferul, care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, traumatism toracic si de coloana cervicala. Cealalta persoana, care se afla pe bancheta din dreapta soferului, a suferit leziuni la nivelul capului, toracelui si al membrelor superioare.

 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
95

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
189

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...

Anchetă la Săveni, după incendiul de la fosta moară de cereale: Focul ar fi fost pus intenționat! (Video)

astăzi, 08:02
194

Potrivit repreznetanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, incendiul de la Săveni a fost stins după aproximativ opt ore.Cauza probabilă ar fi acțiunea intenționată, ...