Accesul vizitatorilor în Spitalul Județean, restricționat!

Accesul vizitatorilor în Spitalul Județean, restricționat!

Programul de vizită impus în spitale, începând cu luna ianuarie, a stârnit un val de nemulțumire în rândul rudelor pacienților internați în Spitalul Județean.

Mai multe persoane care au vrut să intre în spital vineri dimineață nu au fost lăsate de către gardieni și li s-a transmis să vină la orele la care este permisă vizita.

În timpul săptămânii, bolnavii pot fi vizitați între orele 15.00 și 20.00, iar sâmbătă și duminca între orele 10.00 și 20.00.

"Noi nu am făcut altceva decât să punem în aplicare un ordin al ministrului Sănătătii care a fost publicat din luna decembrie, privind programul de vizită în spitale. Dacă sunt persoane care vin în afara programului de vizită și au de dat un pachet bolnavilor, la informații este pus un telefon și se poate suna pe secție și o infirmieră va coborî și va lua pachetul și îl va duce la salon", a spus Gheorghe Damian, managerul Spitalului Județean.



Acesta a mai precizat că, în cazul în care sunt bolnavi netransportabili sau care au nevoie de îngrijiri speciale, aparținătorii pot urca în salon, în afara programului de vizită, dacă au acceptul medicului de pe secția respectivă.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dan Șlincu, PSD: Șapte oferte pentru construirea noului pod peste Siret de la Vârfu Câmpului

astăzi, 09:25
2

Comisia de achiziție din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a început procesul de analiză a celor șapte oferte depuse în cadrul licitației pe...

La Ipotești a început Săptămâna Națională a Bibliotecilor!

astăzi, 09:17
7

Cu acest prilej, din anul 2021, s-a derulat proiectul Biblioteci în dialog, ocazie cu care biblioteci specializate sau generaliste au participat prin conferențieri și prezentări ale specificu...

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
62

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...