Accesul vizitatorilor în Spitalul Județean, restricționat!

Accesul vizitatorilor în Spitalul Județean, restricționat!
Programul de vizită impus în spitale, începând cu luna ianuarie, a stârnit un val de nemulțumire în rândul rudelor pacienților internați în Spitalul Județean.

Mai multe persoane care au vrut să intre în spital vineri dimineață nu au fost lăsate de către gardieni și li s-a transmis să vină la orele la care este permisă vizita.

În timpul săptămânii, bolnavii pot fi vizitați între orele 15.00 și 20.00, iar sâmbătă și duminca între orele 10.00 și 20.00.

"Noi nu am făcut altceva decât să punem în aplicare un ordin al ministrului Sănătătii care a fost publicat din luna decembrie, privind programul de vizită în spitale. Dacă sunt persoane care vin în afara programului de vizită și au de dat un pachet bolnavilor, la informații este pus un telefon și se poate suna pe secție și o infirmieră va coborî și va lua pachetul și îl va duce la salon", a spus Gheorghe Damian, managerul Spitalului Județean.Acesta a mai precizat că, în cazul în care sunt bolnavi netransportabili sau care au nevoie de îngrijiri speciale, aparținătorii pot urca în salon, în afara programului de vizită, dacă au acceptul medicului de pe secția respectivă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elicopter SMURD chemat de la Târgu Mureș pentru o pacientă din Botoșani, aflată în stare gravă!

Vineri, 25 Mai 2018
576

Consecințele incendiului de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, din urmă cu câteva săptămâni, se simt mai ales în situații critice, așa cum s-a întâmpl...

În comă alcoolică, după banchetul de final de clasa a XII-a!

Vineri, 25 Mai 2018
4207

A băut și s-a distrat, numai că nu a știut când să se oprească. Și pentru că nu a fost de ajuns, dimineața a continuat petrecerea cu băutură cumpărată de la un nonstop. Cantitatea m...

VIDEO Singura medie de 10 din țară, la bacalaureatul olimpicilor, aparține botoșăneanului Ștefan Bălăucă! Un sfert dintre candidați nu au promovat!

Vineri, 25 Mai 2018
4835

Echivalarea probelor de bacalaureat cu rezultatele obținute la olimpiadele internaționale la disciplinele română, matematică și fizică, i-au adus lui Ștefan Bălăucă încă o ...