A devenit mamă la 13 ani! A aflat că este însărcinată abia când a născut!

A devenit mamă la 13 ani! A aflat că este însărcinată abia când a născut!
O copilă de 13 ani, dintr-o localitate din judeţul Botoşani, a devenit mamă, aceasta aflând că este însărcinată abia când i-a venit sorocul.

Joi, fata a început să se simtă rău, familia acesteia cerând ajutorul cadrelor medicale de pe ambulanţă. Adolescenta a spus că o doare abdomenul, suspicionându-se existenţa unui chist.

După ce a fost consultată de medicii pediatri, fata a fost trimisă la Spitalul Judeţean pentru o ecografie, iar în urma investigaţiilor s-a constatat că de fapt minora purta în pântece un prunc.

Fata a fost trimisă la Maternitate, iar la doar câteva minute de la internare a născut o fetiţă perfect sănătoasă, cu o greutate de 2.490 de grame.

Asistenţii sociali de la Maternitate vor sesiza Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi va fi declanşată o  anchetă.

Deocamdată, nu se ştie nimic despre tatăl copilului. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anchetă cerută la o școală din Botoșani, după ce un copil bolnav de cancer nu a fost luat în excursie!

astăzi, 16:58
1402

Mama băiatului, care învață la Școala din Sulița, a acuzat cadrele didactice de discriminare după ce copilului i s-ar fi refuzat dreptul de a merge într-o excursie alături de colegi...

Serviciul Județean de Ambulanță, vizitat de zeci de copii- FOTO

astăzi, 16:16
223

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani au avut parte, marți, de o vizită mai specială.Aproape 50 de copii de la Grădinița nr. 14, din municipiul Botoșani, au trecut pragul...

Echipajele de intervenție chemate în ajutor de locatarii unui bloc din Botoșani!

astăzi, 14:32
1127

Echipajele de intervenție au fost solicitate să intervină, marți după-amiază, pe o stradă din municipiul Botoșani, după ce o persoană a anunțat prin apel la 112 că dintr-un apartament iese...