A devenit mamă la 13 ani! A aflat că este însărcinată abia când a născut!

A devenit mamă la 13 ani! A aflat că este însărcinată abia când a născut!
O copilă de 13 ani, dintr-o localitate din judeţul Botoşani, a devenit mamă, aceasta aflând că este însărcinată abia când i-a venit sorocul.

Joi, fata a început să se simtă rău, familia acesteia cerând ajutorul cadrelor medicale de pe ambulanţă. Adolescenta a spus că o doare abdomenul, suspicionându-se existenţa unui chist.

După ce a fost consultată de medicii pediatri, fata a fost trimisă la Spitalul Judeţean pentru o ecografie, iar în urma investigaţiilor s-a constatat că de fapt minora purta în pântece un prunc.

Fata a fost trimisă la Maternitate, iar la doar câteva minute de la internare a născut o fetiţă perfect sănătoasă, cu o greutate de 2.490 de grame.

Asistenţii sociali de la Maternitate vor sesiza Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi va fi declanşată o  anchetă.

Deocamdată, nu se ştie nimic despre tatăl copilului. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani, sub Cod portocaliu de GER!

Duminică, 25 Februarie 2018
2802

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenţionare cod portocaliu de ger, care vizează Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi care intr...

Şi atunci a luat decizia de a numi "acasă" un metru în jurul corpului lui..

Duminică, 25 Februarie 2018
156

Când era tânăr, într-o vreme, era atât de sărac încât n-avea decât cărţile din raniţă şi hainele de pe el. Nu-l deranjau aceste lucruri, ori mai bine z...

Nikos Kazantzakis - FRATRICIZII

Duminică, 25 Februarie 2018
167

Romanul lui Kazantzakis îmi pare o imagine în oglindă a Evangheliei, deformată de apele tulburi ale realităţii apropiate, concrete, umane şi de imposibilitatea Omului de a conştienti...