A devenit mamă la 13 ani! A aflat că este însărcinată abia când a născut!

A devenit mamă la 13 ani! A aflat că este însărcinată abia când a născut!
O copilă de 13 ani, dintr-o localitate din judeţul Botoşani, a devenit mamă, aceasta aflând că este însărcinată abia când i-a venit sorocul.

Joi, fata a început să se simtă rău, familia acesteia cerând ajutorul cadrelor medicale de pe ambulanţă. Adolescenta a spus că o doare abdomenul, suspicionându-se existenţa unui chist.

După ce a fost consultată de medicii pediatri, fata a fost trimisă la Spitalul Judeţean pentru o ecografie, iar în urma investigaţiilor s-a constatat că de fapt minora purta în pântece un prunc.

Fata a fost trimisă la Maternitate, iar la doar câteva minute de la internare a născut o fetiţă perfect sănătoasă, cu o greutate de 2.490 de grame.

Asistenţii sociali de la Maternitate vor sesiza Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi va fi declanşată o  anchetă.

Deocamdată, nu se ştie nimic despre tatăl copilului. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Binecuvântată fii, închisoare!", un film despre credință și supraviețuire!

Duminică, 24 Iunie 2018
56

"Binecuvântată fii, închisoare!" - o poveste reala, plina de durere si de credinta. Cartea, lucrare autobiografica, a fost scrisa de romanca Nicole Valery Grossu, in limba ...

Mii de romani scandeaza impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea! VIDEO

Duminică, 24 Iunie 2018
387

Mii de romani din tara si din strainatate au iesit din nou, duminica, in strada, impotriva incercarilor PSD de a-l salva pe Liviu Dragnea, prin modificarea majora a legislatiei penale prin ordonanta d...

Statul va putea să oblige unele companii să lucreze pentru Armată, să rechiziționeze bunuri și să scoată persoane la muncă!

Duminică, 24 Iunie 2018
311

"În urma testării mecanismelor de punere în aplicare a măsurilor excepționale corespunzătoare stărilor de urgență și de asediu, în cadrul exercițiilor NATO de managemen...