A devenit mamă la 13 ani! A aflat că este însărcinată abia când a născut!

A devenit mamă la 13 ani! A aflat că este însărcinată abia când a născut!
O copilă de 13 ani, dintr-o localitate din judeţul Botoşani, a devenit mamă, aceasta aflând că este însărcinată abia când i-a venit sorocul.

Joi, fata a început să se simtă rău, familia acesteia cerând ajutorul cadrelor medicale de pe ambulanţă. Adolescenta a spus că o doare abdomenul, suspicionându-se existenţa unui chist.

După ce a fost consultată de medicii pediatri, fata a fost trimisă la Spitalul Judeţean pentru o ecografie, iar în urma investigaţiilor s-a constatat că de fapt minora purta în pântece un prunc.

Fata a fost trimisă la Maternitate, iar la doar câteva minute de la internare a născut o fetiţă perfect sănătoasă, cu o greutate de 2.490 de grame.

Asistenţii sociali de la Maternitate vor sesiza Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi va fi declanşată o  anchetă.

Deocamdată, nu se ştie nimic despre tatăl copilului. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Naștere cu bucluc: O tânără de 19 ani a sunat în ultima clipă la 112, anunțând că aduce pe lume un copil!

astăzi, 20:28
977

La 19 ani, o tânără a avut parte de o experiență mai rar întâlnită. Deși era la a doua naștere și știa că sorocul e aproape, tânăra femeie a întârziat pr...

Aeronava SMURD, chemată pentru o femeie care a suferit un infarct!

astăzi, 19:04
856

Medicii din Botoșani au solicitat aeronava sanitară de la Iași pentru a prelua o pacientă aflată în stare gravă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 78 de ani, ca...

Microbuz cu români, accident grav pe o autostradă din Slovacia

astăzi, 17:53
1465

Cel puţin cinci cetăţeni români au fost răniţi după ce un microbuz înmatriculat în România a intrat în coliziune cu un camion, pe o autostradă din Slovacia, inform...