30 de angajati, personal TESA, din spitalele comasate, vor fi disponibilizati!

30 de angajati, personal TESA, din spitalele comasate, vor fi disponibilizati!
Odata cu intocmirea structurii organizatorice si a noii organigrame a Spitalului Judetean, a reiesit ca 30 de angajati, personal TESA, vor trebui disponibilizati.

Noua unitate ce va functiona dupa comasare va avea doar 59 de posturi TESA, iar selectia celor care vor ramane se va face, cel mai probabil, printr-o testare.

Aceasta testare o vor sustine angajatii Spitalului de Copii, ai Spitalului de Psihiatrie si cei ai Spitalului de Obstetrica si Ginecologie.

"Legea spune ca, cu acordul sindicatelor, se ia fiecare salariat in parte si se va da un test pentru ocuparea postului. Daca Hotararea ramane cea publicata pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca se preia numai personalul in limita normativului, intra la testare doar cei de la cele trei spitale, daca se preia tot personalul, deja este o problema", a precizat medicul Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean Mavromati.

Cat priveste personalului medico-sanitar, managaerul Spitalului Judetean a precizat ca niciun medic sau asistent nu va pleca.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

Marţi, 18 Septembrie 2018
1296

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Trans...

Adolescent în comă, găsit de o bătrână în scara blocului!

Marţi, 18 Septembrie 2018
449

Spaimă teribilă pentru o bătrână care, vrând să iasă din apartament, a dat pe scara blocului peste un adolescent despre care a crezut inițial că nu mai suflă! Femeia a sunat ...

A crezut că e în România, dar a fost imediat arestată: O româncă beată a făcut scandal într-un spital din Italia!

Marţi, 18 Septembrie 2018
797

O femeie româncă în vârstă de 36 de ani a fost arestată în provincia Padova din Italia, după ce a făcut scandal într-un spital la care a fost transportată în ...