30 de angajati, personal TESA, din spitalele comasate, vor fi disponibilizati!

30 de angajati, personal TESA, din spitalele comasate, vor fi disponibilizati!
Odata cu intocmirea structurii organizatorice si a noii organigrame a Spitalului Judetean, a reiesit ca 30 de angajati, personal TESA, vor trebui disponibilizati.

Noua unitate ce va functiona dupa comasare va avea doar 59 de posturi TESA, iar selectia celor care vor ramane se va face, cel mai probabil, printr-o testare.

Aceasta testare o vor sustine angajatii Spitalului de Copii, ai Spitalului de Psihiatrie si cei ai Spitalului de Obstetrica si Ginecologie.

"Legea spune ca, cu acordul sindicatelor, se ia fiecare salariat in parte si se va da un test pentru ocuparea postului. Daca Hotararea ramane cea publicata pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca se preia numai personalul in limita normativului, intra la testare doar cei de la cele trei spitale, daca se preia tot personalul, deja este o problema", a precizat medicul Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean Mavromati.

Cat priveste personalului medico-sanitar, managaerul Spitalului Judetean a precizat ca niciun medic sau asistent nu va pleca.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Macron, unui pusti care i-a spus "Manu": Poti face pe imbecilul, dar imi spui domnule presedinte - VIDEO

astăzi, 21:43
97

"Imi spui domnule presedinte sau domnule", l-a pus Emmanuel Macron la punct pe un tanar care l-a apostrofat intrebandu-l "cum merge, Manu?", la finalul comemorarii Apelului de la 1...

Botoșani: Un bărbat a anunțat la 112 că un nou-născut a fost aruncat la ghena de gunoi! FOTO

astăzi, 19:57
4130

Luni după-amiază, în urma apelului la 112, mai multe echipaje de intervenție au ajuns în zona containerelor de gunoi unde se anunțase că fusese aruncat un nou-născut. Cel care făcus...

COD GALBEN de ploi, vânt și grindină în județul Botoșani!

astăzi, 19:56
786

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționare de tip COD GALBEN - valabilă până la ora 21.00 - de vânt, grindină și descărcări electrice.Sunt vizate lo...