30 de angajati, personal TESA, din spitalele comasate, vor fi disponibilizati!

30 de angajati, personal TESA, din spitalele comasate, vor fi disponibilizati!
Odata cu intocmirea structurii organizatorice si a noii organigrame a Spitalului Judetean, a reiesit ca 30 de angajati, personal TESA, vor trebui disponibilizati.

Noua unitate ce va functiona dupa comasare va avea doar 59 de posturi TESA, iar selectia celor care vor ramane se va face, cel mai probabil, printr-o testare.

Aceasta testare o vor sustine angajatii Spitalului de Copii, ai Spitalului de Psihiatrie si cei ai Spitalului de Obstetrica si Ginecologie.

"Legea spune ca, cu acordul sindicatelor, se ia fiecare salariat in parte si se va da un test pentru ocuparea postului. Daca Hotararea ramane cea publicata pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca se preia numai personalul in limita normativului, intra la testare doar cei de la cele trei spitale, daca se preia tot personalul, deja este o problema", a precizat medicul Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean Mavromati.

Cat priveste personalului medico-sanitar, managaerul Spitalului Judetean a precizat ca niciun medic sau asistent nu va pleca.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Enache, înaintea meciului cu Astra: Avem de luat o revanșă faţă de meciul din tur, o revanşă faţă de oamenii care cred în noi!

astăzi, 15:05
64

Tehnicianul a mai adăugat că ar fi nedrept ca FC Botoşani să nu îşi menţină locul în clasament, după ce s-a depus atâta efort pentru această poziţie. Înaintea partide...

Seminarul Teologic Botoşani marchează cu sobrietate funebră decesului regelui Mihai I - FOTO

astăzi, 14:35
127

În dimineaţa zilei de vineri, 15 decembrie, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sf. Gheorghe" din Botoşani, ca în fiecare vineri dealtfel, s-a săvârşit Sfâ...

Fostul preşedinte al CJ Botoşani pus de judecători să plătească din propriul buzunar sarmalele şi cârnaţii daţi de Revelion şi Ziua Naţională

astăzi, 13:23
844

Magistraţii au respins apelul formulat de fostul şef al judeţului şi au menţinut sentinţa dată de Judecătoria Botoşani ce l-a obligat la plata a 93.696 de lei. "Respinge ca nefo...