30 de angajati, personal TESA, din spitalele comasate, vor fi disponibilizati!

30 de angajati, personal TESA, din spitalele comasate, vor fi disponibilizati!
Odata cu intocmirea structurii organizatorice si a noii organigrame a Spitalului Judetean, a reiesit ca 30 de angajati, personal TESA, vor trebui disponibilizati.

Noua unitate ce va functiona dupa comasare va avea doar 59 de posturi TESA, iar selectia celor care vor ramane se va face, cel mai probabil, printr-o testare.

Aceasta testare o vor sustine angajatii Spitalului de Copii, ai Spitalului de Psihiatrie si cei ai Spitalului de Obstetrica si Ginecologie.

"Legea spune ca, cu acordul sindicatelor, se ia fiecare salariat in parte si se va da un test pentru ocuparea postului. Daca Hotararea ramane cea publicata pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca se preia numai personalul in limita normativului, intra la testare doar cei de la cele trei spitale, daca se preia tot personalul, deja este o problema", a precizat medicul Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean Mavromati.

Cat priveste personalului medico-sanitar, managaerul Spitalului Judetean a precizat ca niciun medic sau asistent nu va pleca.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai multe zone din municipiul Botoşani au rămas deja fără apă!

astăzi, 12:03
117

Alimentarea cu apă a început deja să fie sistată în mai multe zone din municipiul Botoşani, acest lucru datorându-se faptului că rezervoarele încep deja să se golească....

Directorul Nova Apaserv: Recomandăm să se facă rezerve de apă! Probleme ar putea fi două zile!

astăzi, 10:47
3187

Problemele apărute la Barajul de la Bucecea, unde se execută lucrări de mentenanță de către Administrația Bazinală de Apă Siret, ar putea duce la sistarea alimentării cu apă în munici...

Doi botoșăneni au INTERZIS ÎN TOATE barurile, cluburile, discotecile de pe raza municipiului Botoşani!

astăzi, 10:36
372

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că în noaptea de 14 spre 15 octombrie 2017, în timp ce se afla în incinta unui club de pe raza municipiului Botoş...