30 de angajati, personal TESA, din spitalele comasate, vor fi disponibilizati!

30 de angajati, personal TESA, din spitalele comasate, vor fi disponibilizati!
Odata cu intocmirea structurii organizatorice si a noii organigrame a Spitalului Judetean, a reiesit ca 30 de angajati, personal TESA, vor trebui disponibilizati.

Noua unitate ce va functiona dupa comasare va avea doar 59 de posturi TESA, iar selectia celor care vor ramane se va face, cel mai probabil, printr-o testare.

Aceasta testare o vor sustine angajatii Spitalului de Copii, ai Spitalului de Psihiatrie si cei ai Spitalului de Obstetrica si Ginecologie.

"Legea spune ca, cu acordul sindicatelor, se ia fiecare salariat in parte si se va da un test pentru ocuparea postului. Daca Hotararea ramane cea publicata pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca se preia numai personalul in limita normativului, intra la testare doar cei de la cele trei spitale, daca se preia tot personalul, deja este o problema", a precizat medicul Ovidiu Mimor, managerul Spitalului Judetean Mavromati.

Cat priveste personalului medico-sanitar, managaerul Spitalului Judetean a precizat ca niciun medic sau asistent nu va pleca.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Contrabandă în magazinul din sat: Gestionar depistat cu peste 90 de pachete de țigări fără acte!

astăzi, 10:03
260

Poliţiştii oraşului Săveni şi cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au acţionat, joi, pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ, pe raza de compet...

O neglijență gravă la beție l-a dus în Arestul Poliției!

astăzi, 09:53
66

În cursul zilei de joi, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ B...

Duel între elevi, de la o fată, terminat la spital şi cu o anchetă a poliţiei

astăzi, 08:51
321

Varianta colegilor ar fi că agresorul nu l-a îmbrâncit pe colegul său, ci a intenţionat să îl lovească cu capul de chiuveta din toaleta băieţilor. În urma loviturii, ado...