10.000 de euro pentru artistii invitati la Festivalul Verii de la Botosani!

10.000 de euro pentru artistii invitati la Festivalul Verii de la Botosani!

 MIHAI TRAISTARIU  

Festivalul Verii, care va avea loc in perioada 27-30 august la Botosani, se va desfasura pe Calea Nationala, in zona Bazarului.

"Era luata in calcul si varianta Pietonalului Unirii, dar deja festivalul de la Botosani a devenit un festival de interes major si acolo nu incapeau toti cei care doreau sa vina la acest festival. Pentru partea de organizare avem aceeasi colaborare cu firma Events Management din Iasi, care la randul lor colaboreaza cu o alta firma din Bucuresti, manageriata de Axinte, de la Vacanta Mare", a declarat Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.

Potrivit reprezentantilor primariei municipale, finalizarea listei cu artistii care sunt asteptati sa incante publicul botosanean este pe ultima suta de metri, in sensul ca mai sunt discutii cu trupa Tabasco si Ovi (botosanenaul Ovidiu Cernauteanu).  

Astfel, joi, 27 august, va fi o seara dedicata artistilor locali si artistilor de muzica populara.
Vineri, 28 august, vor evolus Valentino, Sulamita, Autentic si Daniela Gyorfi.
Sambata, 29 august - Ema Stefan, Tavi Colen cu Talisman, Anne`s si Bere Gratis.
Duminica, 30 august - Mihai Traistariu, Raisa si Spitalul de Urgenta.

"Suntem inca in discutie cu Tabasco si Ovidiu Cernauteanu, un botosanean plecat in Norvegia. In rest, bineinteles ca vor fi aceleasi focuri de artificii, mici, mancare buna, distractie, voie buna pe tot parcursul celor patru zile. Din punct de vedere organizatoric, vom face tot posibilul ca oamenii sa simta ca este un festival facut pentru ei, si fara niciun ban din bugetul local, fara a cheltui sume importante  in vremuri de criza. Tot ceea ce insemna finantare la acest festival este de la firma colaboratoare din Iasi, care de la randul lor incaseaza de la producatorii si vanzatorii de la festival", a precizat Florin Ghiorghita.

Prestanta artistilor la festival va costa firma organizatoare circa 10.000 de euro.

Primaria Botosani, la acest festival, va asigura doar partea de amplasament, de curatenie, partea de paza, care se face cu Politia Comunitara si Jandarmeria, partea de colaborare de la Politia Rutiera si Municipala, si partea de racord electric la ceea ce inseamna scena si sunet.
 

 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
113

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
610

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...