VIDEO. Liderul liberalilor a votat cu emoții. „Îmi doresc ca botoșănenii să intre într-o nouă eră”

VIDEO. Liderul liberalilor a votat cu emoții. „Îmi doresc ca botoșănenii să intre într-o nouă eră”

Liderul organizației județene a PNL din Botoșani, senatorul Costel Șoptică, a votat, duminică, la secția din cadrul Liceului Economic „Octav Onicescu” din municipiul Botoșani, în jurul orei 11:00.

Candidatul liberalilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean a precizat că este emoționat, întrucât așteptarea sa este ca botoșănenii „să intre într-o nouă eră”.

Am emoții, pentru că îmi doresc ca Botoșaniul și botoșănenii să intre într-o nouă eră, dacă pot spune așa. Pentru prima oară, după 1989, pentru dezvoltare, a fost tot mai bine pentru cetățenii din Botoșani. Îmi pare rău că, la un moment dat, nu am putut avea o dezbatere deschisă cu ceilalți candidați, pentru că s-ar fi văzut atunci mult mai bine cine are o viziune pentru Botoșani și cine este persoana care poate duce la îndeplinire toate proiectele pe care și le propune. Dar sunt convins că toți botoșănenii au analizat bine până acum, vor lua cele mai bune decizii și eu invit pe toți într-un număr cât mai mare la vot”, a declarat la cald senatorul Costel Șoptică.



 

 

Spune-ne opinia ta