VIDEO: Doina Federovici a votat împreună cu doi sărbătoriți, prezenți la urne pentru prima dată

VIDEO: Doina Federovici a votat împreună cu doi sărbătoriți, prezenți la urne pentru prima dată

Președintele Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, Doina Federovici, a votat, duminică, însoțită de doi tineri care își serbează în aceeași zi nu doar onomastica, ci și majoratul, exercitându-și dreptul de a alege pentru prima dată.

Aceștia au mers la urne în jurul orei 12:00, la Școala Gimnazială nr. 1 „Sf. Nicolae” din municipiul Botoșani.

Lidera CJ a menționat că echipa de parlamentari propusă de organizația PSD, pe care o conduce, va milita pentru proiectele de dezvoltare a județului „cu cinste și onoare”.

„Am votat astăzi pentru schimbare, pentru bunăstarea botoșănenilor, am votat pentru siguranța educației copiilor, a locurilor de muncă, siguranța economiei și a noastră, în general. Îi îndemn pe toți botoșănenii să vină la vot, în condiții de siguranță sanitară, să facă schimbarea pe care și-o doresc cu toții. Avem nevoie de o echipă de parlamentari care să susțină proiectele de dezvoltare ale județului Botoșani și ale fiecărui primar în parte. Ne pasă de acest județ și tocmai de aceea candidații noștri vor reprezenta cu cinste și onoare fiecare comunitate din județ”, a declarat Federovici.

Despre cei doi invitați speciali, ea a spus că sunt un model pentru tinerii botoșăneni, precizând că venirea lor ca însoțitori nu are un substrat politic.

„Am ales să fiu fiu însoțită de doi tineri, Eduard Nicolae și Iustina Nicoleta. Sunt doi tineri care, astăzi, de ziua lor, pentru că astăzi împlinesc 18 ani, votează pentru prima dată, sunt doi tineri care vor să dea un exemplu pentru tinerii din județ. Au onorat invitația președintelui Consiliului Județean, nu este o chestiune politică, și mă bucur că sunt alături de noi și vor să arate că sunt cetățeni model”, a mai spus președintele CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta