Reprezentanții Pro România au mers la urne. Huncă a votat pentru normalitate, Silegeanu pentru schimbare (video)

Reprezentanții Pro România au mers la urne. Huncă a votat pentru normalitate, Silegeanu pentru schimbare (video)

Reprezentanții organizației Pro România din Botoșani, inclusiv Mihaela Huncă, aspirantă pentru un nou mandat de deputat, și Cătălin Silegeanu, candidat pentru aceeași funcție, și-au exercitat dreptul de vot, duminică dimineață, împreună.

Mai întâi, a votat Mihaela Huncă, în secția amenajată în cadrul Liceului „Dimitrie Negreanu”, în jurul orei 9:00. Un sfert de oră mai târziu, a votat și Cătălin Silegeanu, la secția din Colegiul Economic „Octav Onicescu”.

Cei doi i-au avut alături pe viceprimarul Liviu Toma, Albert Tănasă, director al Nova Apaserv, pe consilierul județean Mihaela Hrițcu Lafontain și alți colegi de partid.

„Am votat astăzi cu încrederea că în această zi noi putem hotărî totul. Patru ani de zile România poate merge pe un drum pe care îl hotărâm cu toții. Am votat pentru ieșirea din criză, pentru redeschiderea școlilor, pentru un sistem de sănătate civilizat, pentru o viață mai bună, pentru normalitate”, a spus Huncă.

De cealaltă parte, Silegeanu a afirmat că votul său a fost dedicat unei schimbări.

Am votat pentru o schimbare, pentru un viitor stabil, pentru o relansare economică. Am votat pentru deschiderea școlilor, pentru un trai mai bun atât copiilor, părinților și bunicilor noștri. Invit pe această cale pe toți botoșănenii să vină la vot și să își exercite acest drept. Este dreptul lor constituțional și împreună putem aduce o schimbare”, a declarat Silegeanu.

La aceste alegeri, partidul Pro România formează coaliție cu Alianța Liberalilor Democrați (ALDE), care vor fuziona într-un partid unic, potrivit conducătorilor celor două organizații.

 



 

 

Spune-ne opinia ta