Primarul municipiului Botoșani a votat „pentru un viitor în siguranță” (video)

Primarul municipiului Botoșani a votat „pentru un viitor în siguranță” (video)

Primarul municipiului Botoșani, social-democratul Cosmin Andrei a votat, duminică, la Școala nr. 13 din oraș, în jurul orei 10:00, pentru alegerile parlamentare.

Neașteptat, el a venit neînsoțit de familie. Edilul a declarat că această zi este de o importanță majoră, subliniind că viețile românilor sunt influențate de deciziile adoptate la nivel central.

„Este un vot extrem de important, fiindcă, așa cum am văzut în ultima perioadă, deciziile au afectat viețile românilor. Am avut școli închise, am avut vieți închise, ni s-a confiscat Târgul de Crăciun și viața noastră a fost modificată prin deciziile celor din Parlament și din Guvern. Ca să răspund, este o zi extrem de importantă, în care decidem viitorul copiilor noștri cel puțin în următorii patru ani de zile. Și am votat ca aceste lucruri să nu se mai întâmple. Să nu mai avem români umiliți, ci români care primesc cele mai bune decizii, pe care le așteaptă, care sunt în interesul lor. Am votat pentru un viitor în siguranță”, a spus Andrei.

 

 

Spune-ne opinia ta