Mihaela Huncă a intrat în cursa pentru șefia Consiliului Județean

Mihaela Huncă a intrat în cursa pentru șefia Consiliului Județean

Liderul organizației județene a Pro România din Botoșani, deputatul Mihaela Huncă, și-a anunțat candidatura la președinția Consiliului Județean, printr-o postare pe Facebook, după o perioadă în care această mișcare era speculată în media și pe scena politică.

Aceasta a subliniat că știe ce are de făcut și că are experiența necesară.

Redăm în continuare anunțul integral făcut de către deputat:

„Sunt născută în Botoşani, trăiesc în Botoșani şi sunt mândră că sunt botoşăneancă.

Candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani pentru că m-am săturat ca, poate cel mai ofertant şi frumos judeţ al ţării, să fie marginalizat de zeci de ani de zile. Prin lipsa unei infrastructuri civilizate investitorii sunt alungaţi sau descurajaţi.

Candidez pentru a pune capăt promisiunilor deşarte aruncate în faţa botoşănenilor ani la rândul.  Botoşaniul este leagănul geniilor culturii româneşti. Prin urmare, județul Botoșani are un potențial turistic extraordinar, dar, din păcate, conducătorii nu au făcut mai nimic pentru a promova acest județ. Fie că e vorba de turismul cultural, ecumenic, ecologic sau orice alt fel, în Botoșani niciunul nu este exploatat corespunzător.

Ştiu ce am de făcut şi am şi experienţa necesară.

A venit vremea ca proiectele majore din infrastructură din Botoşani, drumuri, aducţiune de apă, canalizare, extinderea rețelei de gaz, să fie finalizate şi după caz chiar începute, pentru a ne putea dezvolta pe toate planurile: cultură, educaţie, sănătate, sport, economie și agricultura.

Botoşani merită mult mai mult. Botoşani merită conducători cărora să le pese cu adevărat de oameni. Am decis să îmi pun toată experiența mea profesională și politică în slujba locuitorilor județului Botoșani, oameni harnici și inimoși cu care deseori m-am întâlnit.

Noi suntem PRO România și ținem doar cu România!”, a scris Huncă pe Facebook.

Mihaela Huncă a făcut parte din organizația PSD până în anul 2018, când și-a prezentat demisia motivată de „neconcordanța de viziuni”, mandatul de deputat fiind obținut în 2016 cu susținerea partidului de la care a migrat spre Pro România. Aceasta a condus și Inspectoratul Școlar Județean între anii 2012 și 2016, a fost director al Liceului cu Prigram Sportiv și director al Casei Corpului Didactic din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
29

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
98

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
192

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...