Deputatul Lupașcu a introdus buletinul de vot în urnă, cu fetița în brațe

Deputatul Lupașcu a introdus buletinul de vot în urnă, cu fetița în brațe

Deputatul social-democrat Costel Lupașcu a votat alături de familie, duminică. Acesta a venit împreună cu soția sa, Oana Lupașcu, și fetița de numai doi ani, Maria, la secția de la Școala nr. 6 de pe Aleea Bucovina.

La introducerea buletinului în urnă, Lupașcu o ținea în brațe pe fiica sa, explicând că a votat cu inima pentru botoșăneni.

Am venit să votez din toată inima pentru România, din toată inima pentru botoșăneni. A vota nu reprezintă numai un simplu fapt de a pune ștampila pe un buletin de vot, ci reprezintă un drept și o obligație pe care o avem fiecare dintre noi. De aceea, dacă suntem cetățeni responsabili trebuie să mergem la vot. Nu am votat cu cei care vor fără penali în funcții publice, dar au dosare penale, pentru cei care vor să taie spitale, care vor să aducă austeritate în România. Am votat cu liderul unei echipe, cu șeful unei organizații politice care a făcut și face multe lucruri bune pentru România”, a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii ISU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
15

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
54

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
86

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...