Au fost constituite birourile electorale de circumscripție pentru toate UAT din Botoșani

Au fost constituite birourile electorale de circumscripție pentru toate UAT din Botoșani

Biroul Electoral de Circumscripție Județean (BECJ) din Botoșani anunță constituirea a tuturor birourilor electorale de circumscripție municipale, orășenești și comunale din județul Botoșani, în conformitate cu Circulara 428 a Biroului Electoral Central.

BECJ informează că toate cele 78 de birouri electorale de circumscripţie din municipiile Botoşani şi Dorohoi, din oraşele Bucecea, Darabani, Flămânzi, Săveni şi Ştefăneşti, dar şi din cele 71 de comune ale judeţului  dispun de sedii şi de dotare corespunzătoare, nefiind identificate disfuncţionalităţi în activitatea acestora.

„Până la acest moment, nu a fost înregistrată nicio contestaţie cu privire la constituirea birourilor electorale de circumscripție municipale, orășenești și comunale”, a precizat preşedintele BECJ Botoşani, judecătorul Mihai Condurache.

Datele de contact ale birourilor electorale constituite la nivelul unităţilor administrative- teritoriale (UAT) din judeţul Botoşani pot fi consultate pe pagina de internet a Instituţiei Prefectului, la secţiunea „Alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020”.

Potrivit Hotărârii 2/2020 a Biroului Electoral Central, programul zilnic de activitate a birourilor electorale de circumscripție municipale, orășenești și comunale este de opt ore, în intervalul orar 9:00- 18:00, cu excepţia zilelor în care se împlinesc termene, în care programul este prelungit.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
56

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
28

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
161

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...