Au apărut imagini cu incidentul care a avut loc înaintea votului în Prahova. Un bărbat de 30 de ani a fost împușcat de polițistul ce păzea o secție de votare.

Au apărut imagini cu incidentul care a avut loc înaintea votului în Prahova. Un bărbat de 30 de ani a fost împușcat de polițistul ce păzea o secție de votare.

Un incident a avut loc aseară la Prahova chiar la o secție de votare. Potrivit IPJ Prahova, un agent de poliţie, care păzea grădiniţa din localitatea Drăgăneasa, unde este amplasată o secţie de votare, a fost atacat sâmbătă seara de un grup de cinci persoane, aflate în stare de ebrietate.

Astăzi, în zona on-line, au început să circule câteva filmulețe despre acest incident.

ProTV a reușit să obțină aceste filmări pe care le puteți urmări dând click pe:  VIDEO ProTV

”În legătură cu incidentul de aseară din județul Prahova, precizez că mai multe persoane, aflate în stare de ebrietate, au intrat în curtea grădiniței din localitatea Drăgăneasa, unde este amplasată secția de votare, și au manifestat acte de violență împotriva polițistului aflat în serviciul de pază. A fost nevoie de folosirea armamentului, unul dintre agresori, cel care era și cel mai violent, fiind rănit și transportat la spital. În prezent se află în afara oricărui pericol. Menționez că, în sprijinul polițistului care a procedat conform legii, a intervenit o grupă din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova, care a rămas în dispozitiv și pe timpul nopții. Toți agresorii au fost identificați, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina. Procurorul a dispus  începerea urmăririi penale pentru tulburarea ordinii și liniștii publice față de doi suspecți, printre care și cel rănit,  urmând ca în cursul zilei de astăzi să extindă cercetările și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și atac asupra secției de vot. Suspectul rănit se află sub pază la spital, iar celălalt este reținut.  Totodată, se continuă cercetările și cu privire la alte șapte persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

Totul s-a petrecut în curtea grădiniței din Drăgăneasca, acolo unde este amenajată secția 523 de votare și în incinta căreia sunt sigilate buletinele și stampilele de vot.

Amețit de băutură, individul a aruncat în agentul de poliție cu o sticlă de băutură, după care chiar l-a atacat fizic pe agent.

Atunci acesta a scos pistolul și, după mai multe focuri de avertisment, a tras în piciorul agresorului. Bărbatul rănit a primit apoi îngrijiri medicale, și este acum în afară oricărui pericol.

Polițiștii susţin că individul era însoțit de încă alți 4 bărbați, și ei aflați în stare avansată de ebrietate. Aceştia au fugit, însă au fost identificați.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
137

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
176

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
252

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...