ACUM: Președinții comisiilor de votare din întregul județ predau procesele verbale (FOTO)

ACUM: Președinții comisiilor de votare din întregul județ predau procesele verbale (FOTO)

Cei 427 de președinți ai comisiilor de votare din județ au fost convocați, în urmă cu puțin timp, la Casa de Cultură a Sindicatelor, din municipiul Botoșani.

Aceștia predau, în aceste momente, sacii cu buletinele de vot, urmând să predea și procesele verbale corespunzătoare activității fiecărei secții de vot, la Prefectură. Totodată, se discută eventualele impedimente, deficiențe sau probleme de altă natură descoperite în legătură cu primul tur al prezidențialelor, desfășurat duminică.

Întreaga procedură este supravegheată de către prefectul Dan Șlincu și de către șeful Inspectoratului de Jandarmi, fiind prezenți zeci de polițiști.

Se estimează că spre dimineață vor fi predate toate procesele verbale și vor fi puse la punct actele ce intră în responsabilitatea comisiilor de votare.

Amintim că fiecare dintre persoanele delegate să coordoneze o secție de votare a încasat 500 de lei, pentru îndeplinirea atribuțiilor asumate în acest sens.


 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
224

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
40

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
335

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...