Unic in Botosani

Unic in Botosani
 Roplasto Windo Center- Ferestre cu pret fix: 69.9 euro/ Usi cu pret fix: 99.9 euro

“Centrul de ferestre si usi" - ROPLASTO WINDOW CENTER prin showroom-ul situat in Calea Nationala Nr. 49 - vizavi de Lidl -  anunta pentru perioada 27.08.2013-27.09.2013 ferestre la dimensiuni diferite, complet dotate (sticla+feronerie )cu pret fix: 69.90 de euro.

Vizitati-ne si veti beneficia si de usi diferite marimi la pretul fix : 99.9 de euro. (feronerie inclusa , fara sticla). Oferta este valabila in limita stocului disponibil. Mentionam ca toate usile si ferestrele sunt fabricate si pot fi ridicate direct din magazinele noastre , sau de la fabrica situate in Str.Pacea nr. 4 (in spatele fostei fabrici Mecanica).

Ferestrele si usile din PVC marca Roplasto vor proteja locuinta dumenavoastra de pierderile de caldura iarna, pastrand-o la o temperatura constanta si placuta. Profilele oferite de Roplasto prezinta cel mai bun coeficient de izolare termica, in principal datorita inertiei maselor plastice folosite. Nu uitati ca achizitionand ferestrele si usile din PVC marca Roplasto beneficiati si vara de racoare in locuinta. Pe langa confortul termic resimtit izolarea termica aduce si numeroase beneficii din punctul de vedere al economiilor. Calitate Germana, preturi Romanesti!  Profilele din PVC pentru usi si ferestre marca Roplasto sunt de cea mai buna calitate, garantata de traditia calitatii germane. Profilele Roplasto sunt rezistente la factorii de mediu, prezinta o etansare interioara completa, au o suprafata de calitate, usor de intretinut, create in asa fel incat sa elimine in modul cel mai usor apa. 

Produse 100% reciclabile.

       Pentru noi toti conteaza sau trebuie sa conteze mediul inconjurator. Ceea ce protejam astazi este un dar pe care il facem viitorului omenirii si al Pamantului. De aceea Roplasto Window Center  priveste cu seriozitate problema poluarii si a reciclarii si demonstreaza ca respecta mediul, planeta si pe locuitorii ei, oferindu-va tamplarie PVC 100% reciclabila!

      Hidroplasto exporta peste 35% din ferestrele si usile iesite din fabrica catre Europa , insemnand o cita de 5% din cifra totala de afaceri.

Detalii pe www.roplasto-romania.ro.



 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
33

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
69

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...