Tu ocupa-te de lista de prieteni, restul gasesti la RESTAURANTUL BELVEDERE!

Tu ocupa-te de lista de prieteni, restul gasesti la RESTAURANTUL BELVEDERE!
Toamna se numara prietenii... in oras! Departe de zarva verii si de agitatia teraselor, redescopera culorile toamnei si frumusetea prieteniei adevarate. Belvedere ofera o alta perspectiva asupra timpului liber, daruind clientului nu eticheta de consumator, ci calitatea de oaspete.

Situat in centrul orasului Botosani, Restaurantul Belvedere este astazi un spatiu prietenos, care isi fidelizeaza clientii printr-o oferta atractiva. Esti tanar, dornic de o iesire in oras sau trebuie sa inchei un contract de afaceri? La Belvedere, foarte usor treci pragul de la intalnirea cu prietenii la mediul de business, beneficiind de discretia si atmosfera necesara discutiilor cu partenerii de afaceri.

Seri de muzica, interactivitate sau pur si simplu momente relaxante, produse de calitate la pret "de  buzunar", accesibil oricarui client, cu o atmosfera construita cu grija, in spiritul respectului reciproc, Belvedere este locul perfect unde sa iti aduni prietenii!

Invita-ti iubita in oras!
Petrece o ora cu colegii de serviciu, in pauza de masa!
Serveste cina la Belvedere!


Fidelizarea nu inseamna sa revii pentru ca meniul este ieftin, ci pentru ca prietenii te asteapta. De atmosfera se ocupa gazdele, meniul... chiar este ieftin, iar produsele de calitate! 

Timpul liber nu inseamna timp pierdut, ci suflet implinit! E timpul sa ai prietenii tai, seara ta, momentele tale. E timpul sa comunici, sa stim ca existi! O saptamana de munca te construieste ca fiinta sociala, dar o ora cu prietenii te implineste ca OM. Trebuie doar sa iesi in oras, sa aduni prietenii in jurul tau.

Salveaza in telefon mesajul standard: BELVEDERE, LA ORICE ORA.
Tu ocupa-te de lista de prieteni, restul gasesti la Restaurantul Belvedere. Pe Bulevard, in centrul orasului!


Meniul zilei - 16 lei
Meniu Pensiune - 10 lei, incepand cu ora 11.00
15% reducere la toate sortimentele de cafea, intre orele 8.00 si 11.00. La Cocktailuri dupa ora 16.00
si la toate produsele de bucatarie, de luni pana vineri, dupa ora 16.00. Sambata si duminica, reducere de 15% dupa ora 11.00.

www.hotelbelvederebotosani.ro

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
7

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
18

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
54

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...