Stii o alta paine 100% naturala?

Stii o alta paine 100% naturala?
“Painea noastra cea de toate zilele…",  cum ar trebui sa fie? Naturala.

Este vorba cea mai naturala paine intermediara,  obtinuta printr-o tehnologie speciala la care se foloseste tot macinisul unui bob de grau, denumita “Grau Intreg".  

Florian Moruzi, managerul Casa Painii, producatorul botosanean nr. 1 din panificatie, ne prezinta cateva detalii despre acest produs unic in Romania:
 
“Prin colaborarea cu 7Spice, am reusit sa introducem pe piata singura pâine cu adevărat integrală din România, painea naturala 100%, intermediara, din făină obținută printr-o tehnologie inovatoare care macină tot bobul de grâu, păstrându-i astfel toate vitaminele, mineralele și fibrele. În plus, este 100% naturală, nu conține E-uri și conservanți. Painea contine de 6 ori mai multe fibre, s-au inlocuit emulgatorii cu o faina de soia,  folosim o maia acida care ii confera si un gust usor dulceag dar si volum, are cu 15% mai putine calorii si contine cu pana la de 5 ori mai multe vitamine decat o altfel de paine.  

 Avem aceasta franciza pe o perioada de cinci ani cu 7Spice, marca desprinsa din cea mai mare companie din panificatie din Romania, Vel Pitar, ramanand principalul furnizor national de materie prima din industria panificatiei.  In ciuda faptului ca suntem producatori, intr-un fel ne-am calcat pe orgoliu si am acceptat sa producem aceasta paine naturala in intregime, iar acum producem pentru Botosani si Suceava, cei de la 7Spice vin cu ingredientele iar noi cu productia. In urma auditarii dupa implementarea tehnologiei, Georgian Fuduli si Catalin Craciun, directorii executiv, respectiv general, ai companiei  7Spice considera ca fabrica noastra, Casa Painii, se situeaza din punctul de vedere al calitatii in primii cinci producatori nationali, din 14 fabrici si 2 francizori. Conditiile francizei sunt stricte, lunar trimitandu-se produse spre analiza in laboratoarele din Bucuresti ale celor de la 7Spice.
 

Actualmente, produsul pe care noi il producem se regaseste in reteaua proprie de magazine specializate Casa Painii, suntem parteneri in peste alte 60 de magazine dar si la mari retaileri cum sunt Kaufland, Profi, Carrefour, acoperim prin distributie judetele Botosani si Suceava."



Material publicitar.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce trebuie să facă șoferii dacă vor să radieze mașina dacă nu o mai folosesc, fără să o ducă la casat!

astăzi, 18:14
24

Procesul de scoatere definitivă a unei mașini din circulație presupune parcurgerea mai multor etape.Proprietarul sau delegatul trebuie să depună o serie de acte doveditoare la mai multe autor...

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
41

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
105

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...