Servicii funerare la standarde europene, in Botoșani - GALERIE FOTO

Servicii funerare la standarde europene, in Botoșani - GALERIE FOTO
Servicii Funerare Florariu anunță deschiderea Casei Funerare, locul cel mai potrivit pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a ritualurilor ocazionate de decese.

Dacă până acum, pe lângă durerea prilejuită de pierderea unei persoane dragi, ne loveam şi de tot felul de alte neajunsuri, neavând o pregătire în acest sens şi ţinând cont numai de indicaţiile uneori neinspirate ale câte unui binevoitor, acum serviciile aferente pompelor funebre s-au specializat atât de mult încât totul este ante-calculat, stabilit şi pus la dispoziţia clientului.

Locul unde este depusă persoană decedată, procedurile de pregătire şi îmbălsămare, atât de importante şi din punct de vedere religios, dar şi practice, estetic, vizual şi sanitar, transportul sau aranjamentele conform datinilor şi obiceiurilor religioase, au determinat firma de servicii funerare Florariu din municipiul Botoşani să deschidă Casa Funerară Florariu.

Conceptul este bazat pe o franciză, tanatopraxia şi serviciile oferite fiind la cel mai înalt nivel profesional, în conformitate şi cu normele europene, iar dotările de care dispune Casa Funerară Florariu definesc decenta, bunul gust şi calitatea, dezvoltatorul dorind a oferi maximum de confort celor care au în grijă petrecerea spre eternitate a celui decedat.

Robert Florariu, reprezentantul casei funerare, oferă câteva detalii despre iniţiativa: “Am dorit să venim în întâmpinarea celor trec prin acest inevitabil eveniment, cu informaţie exactă, cu servicii de calitate, cu proceduri şi aranjamente de care să ne ocupăm noi, ca dumnealor să fie ocupaţi cu cel mai important lucru, jelirea sau petrecerea spre eternitate a celui drag. Servicii Funerare Florariu pune la dispoziţia clienţilor servicii complete constând în efectuarea tuturor detaliilor la un deces, de la punţi şi până la îmbălsămare, de la transport şi până la asigurarea de servicii de catering, noi având catering propriu, în felul acesta eliminând încă un drum la încă un prestator.


Aici, în Casa Funerară, clienţii noştri beneficiază de un mediu curat, liniştit, fiind situaţi într-o zona mai ferită, avem parcare proprie în curte cu acces limitat, Clienţilor Servicii Funerare Florariu li se pun gratuit la dispoziţie Casa Funerară la achiziţionarea unui sicriu. Pachetele de servicii pe care le oferim sunt diversificate şi pliate pe nevoile clienţilor noştri, un serviciu complet putând fi suportat de ajutorul pentru deces acordat de stat. Familia sau cei apropiaţi persoanei primesc câte o cheie electronică cu acces setat temporar, fiind lăsaţi în perfectă linişte pentru a-şi plânge persoană decedată . Centrul este dotat cu aer condiţionat şi încălzire, are sistem propriu de supraveghere şi sistem audio.




Casa Funerară Florariu se adresează tuturor cultelor, în acest sens primind binecuvântarea de la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei odată cu sfinţirea care a avut loc în dată de 1 septembrie, la începutul anului bisericesc şi care a fost oficiată de  un sobor de 7 preoţi conduşi de părintele protopop Lucian Leonte şi părintele prof. Daniel Dascălu.
Firma noastră mai oferă şi servicii de transport cu vehicule cu dotări speciale şi de o marca ce defineşte calitatea în general, iar totalitatea celor expuse mai sus efectuându-se într-un cadru intim şi discret."

Casa Funerară este situată în Municipiul Botoşani în str. Manolesti  Deal nr. 6, vizavi de Staţia de Betoane MBB.

Pentru mai multe informații, datele de contact sunt:
Telefon: 004 / 0742 377 376,
              004 / 0740 377 376
Email: funerarii.botosani@yahoo.com
Site: http://www.serviciifunerarebotosani.ro/
(Material publicitar).