Revelion 2016 la Rediu cu Sofia Vicoveanca și Ion Suruceanu!

Revelion 2016 la Rediu cu Sofia Vicoveanca și Ion Suruceanu!
Anul acesta Complex Rediu organizează petrecerea de Revelion cu artişti de marca şi meniuri alese!

Au început pregătirile pentru cel mai frumos sezon din activitatea de peste an a unui astfel de complex. Se fac aranjamente, se calculează materiile prime, se comandă elementele componente ale cadrului cu specific de iarnă, personalul îşi ia avântul necesar unei astfel de acţiuni, pentru că, da, este nevoie de multă muncă şi grijă în a aşeza fiecare detaliu la rangul de artă cu care ne-a învăţat şi obişnuit Rediu Hotel & Restaurant încă de la început. Se cunosc toate detaliile, teoria dar şi practica sunt asigurate de echipa de profesionişti ai Complexului Rediu.


Până a vorbi de mega-petrecerea de Revelion, pe care reprezentanţii Complexului o anunţă că fiind petrecerea Botoşaniului la trecerea în 2016, numai anunţarea numărului mare de participanţi asigura o stare de excepţie, merită menţionat şi faptul că întreg sezonul Sărbătorilor de Iarnă va putea fi petrecut la Rediu. Toate cele patru restaurante, Clasic, Modern, Latin şi Stil îşi pun la dispoziţie frumoasele aranjamente dar şi meniul cu totul special, din care nici de această dată nu vor lipsi produsele tradiţionale exclusiv făcute în casă la Rediu, dar nici paleta variată de bucătărie internaţională, impresionant realizată de maeştrii chefi ai Complexului Rediu.


Petrecerea de la cumpăna dintre ani va fi una cu totul specială, invitaţii vor fi numai unul-şi-unul, iar capul de afiş îl ţin anul acesta Doamna cântecului popular românesc, Sofia Vicoveanca, dar şi artistul de excepţie Ion Suruceanu, acompaniaţi de Cozmita Lascarache, Lăutarii Botoşaniului şi Prestige Band. Organizatorii nu dezvăluie încă toate surprizele de care vor avea parte participanţii însă asigura că vor rămâne cu amintiri de neuitat.

Pentru detalii şi rezervări, se pot contacta:
0755.034555 şi 0231.517131
www.facebook.com/complex.rediu

(Material publicitar).