Petrecere incendiara de Revelion la Pensiunea Casa Lux !

Petrecere incendiara de Revelion la Pensiunea Casa Lux !
Nu te-ai hotarat inca ce sa faci in noaptea de Revelion? Nici o problema! Am gasit noi pentru tine un loc in care, incepand cu ora 21.00, va ninge cu surprize si multa voie buna. La Pensiunea Casa Lux va fi organizata, in noaptea dintre ani, o petrecere exploziva pe care, cu siguranta, nu vrei s-o ratezi.

Atmosfera va fi incendiara si muzica pe masura. Formatia Barbu Lautaru va incanta petrecaretii cu muzica usoara din repertoriul national si international, dar si cu momente de folclor autentic. Invitatii nu se vor da dusi de pe ringul de dans nici macar de dragul bunatatilor pregatite de maestrii bucatari ai pensiunii.

O oferta de nerefuzat, am spune noi, mai ales ca asta nu e tot.  Cei mai talentati dansatori de la petrecere isi pot pune in valoare calitatile participand la concursul de dans pus la cale de organizatori, iar in pauza de dans, daca va exista asa ceva, vei putea savura din meniul festiv. Plini de energie, dupa o masa delicioasa, petrecaretii de la Pensiunea Casa Lux vor avea parte de o serie de surprize care mai de care mai trasnite.

Norocosii pot castiga premii la Tombola Anului Nou.  Formatia Barbu Lautaru, un meniu diversificat si multa voie buna vor transforma Casa Lux Ballroom in noaptea dintre ani intr-un loc in care distractia va fi la ea acasa! Un Maestru de Ceremonii va prezenta intregul eveniment.

Suna la 0231.510.510 sau 0754. 055.452 pentru relatii si rezervari si nu rata cea mai tare petrecere de Revelion. Nu te va costa mai mult de 250 de lei! Cei care vin in grupuri mai mari de 10 vor plati doar 225 de lei de persoana.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
131

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
541

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
282

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...