La Beauty Line frumusetea se naste din detalii!

La Beauty Line frumusetea se naste din detalii!

Promotii Beauty Line

In perioada 10 februarie – 10 martie, la Beauty Line ai parte de rasfat si relaxare! Cosmetica, coafura, frizerie, manichiura cu gel, pedichiura sau masaj, iata primii pasi pentru o seara de poveste! Povestea incepe la Beauty Line!

De Valentine’s Day sau Dragobete, de 1 sau 8 Martie, la Beauty Line ai prilejul sa te transformi, sa traiesti magia iubirii. Intr-un cadru intim, rafinat, stilistii profesionisti cu  experienta in domeniu iti vor oferi siguranta ca, cel putin pentru o seara, vei straluci.

Esti clienta fidela, dar ai adoptat doar stilul clasic? Desigur, este rolul care ti se potriveste, dar in Luna Iubirii poti face si nebunii… de culoare! Primavara ar putea sa te prinda bine orice coafura, orice machiaj, mai indraznet decat anul trecut. Mai ales ca, la Beauty Line, daca alegi un coafat si un machiaj, primesti cadou o manichiura!

Vrei sa fii regina Balului liceului tau? Ai nevoie de incredere in tine, de siguranta si de o prezenta scenica de senzatie? Povestea incepe tot la Beauty Line! Profesionistii te vor ajuta sa iti gasesti stilul in functie de personalitate, de rochia aleasa, de scena pe care vei straluci. Nu ezita sa spui ce vrei, la Beaty Line sunt oameni care asteapta sa te transforme in ceea ce visezi!

Si… povestea nu se termina aici! Esti asteptat la Beauty Line si dupa Bal! Pentru ca, daca inainte de petrecere beneficiezi de un tratament cosmetic sau o manichiura cu gel, primesti cadou un masaj de relaxare, pe care il vei “servi cand doresti! Trebuie doar sa te programezi!

Tinem pasul cu ultimele tendinte in tunsori, coafuri, vopsiri, in functie de ce doreste clientul. Ne pliem pe cerintele fiecaruia. De machiaj si coafat ai nevoie mereu, indiferent ca esti femeie de afaceri sau adolescenta, ca mergi la Balul Bobocilor, la Miss, la o petrecere sau o intalnire de afaceri. Tratamentul cosmetic se imbina cu masajul de relaxare, care se poate face si in alta zi, cu programare. Avem oameni foarte bine pregatiti, marturiseste Aura Cazacut, administratorul salonului Beauty Line, vorbind cu respect despre proprii angajati. Asa afli despre Aura si Mirabela de la coafor, despre Nicu de la frizerie, despre Alina de la manichiura…   Oameni care, pe langa experienta, detin si un extraordinar simt estetic, respect pentru client si responsabilitate in alegerea celei mai bune solutii.

Frumusetea interioara se simte, dar de ce sa nu stralucesti si in exterior? A fi elegant inseamna a fi atent la detalii, inseamna respect pentru tine si pentru aproapele tau. Si, nu-i asa, la Beauty Line frumusetea se naste din detalii!

Beauty Line - Blv Mihai Eminescu int Armoniei (vezi harta locatiei)
Telefon programari: 0231 514137

 
(material publicitar)
 

 

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
10

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
61

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
182

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...