Hidroplasto - livrari succesive de produse destinate statiilor de epurare din Romania

Hidroplasto - livrari succesive de produse destinate statiilor de epurare din Romania
Calitatea apelor este cel mai des afectata de deversarea de catre om de ape uzate. Prin urmare, principala masura practica de protectie a calitatii apelor de suprafata este sa epuram apele uzate. In sprijinul acestei afirmatii, directivele europene cat si noile reglementari in acest sens obliga Romania, la investitia in modernizarea si construirea statiilor de epurare. Acest proces este realizat de catre de tara noastra cu o verificare stricta a materialelor ce se folosesc in santier, lucru care are ca efect o marire a vanzarilor companiei Hidroplasto – divizia Sisteme Hidroizolante tip Besaplast fabricate in Germania.

In prezent, compania anunta o marire a vanzarilor comparativ cu anul 2012 pe segmentul furnizarii de profile hidroizolante marca Besaplast Kunststoffe Gmbh predestinate hidroizolarii statiilor de epurare si constructiilor speciale de acest tip, cu peste 25%. Cresterea este determinata de accesarea fondurilor europene pentru statiile de epurare.

Compania Besaplast a fost fondata in anul 1971 si a devenit repede unul dintre cei mai de succes producatori de hidroizolatii : profile hidroizolante si accesorii cofraj. Besaplast se impune in acest moment pe piata prin combinatia de profile hidroizolante pentru rost de lucru si pentru rost de dilatatie pe de o parte cat si de profile pentru imbinari mobile, pe de alta parte. Aceasta noutate in sectorul constructiilor permite companiei sa ofere sisteme hidroizolante complete : hidroizolatii pentru fundatii, hidroizolatii terase, hidroizolatii rosturi de lucru, hidroizolatii rosturi de dilatatie, accesorii pentru cofraje, cauciucuri de dilatatie, profile suspendate, tuburi de ingustare, cuzineti T, profile armate, etc. Mai mult de atat, Besaplast implementeaza tehnologia etansarii structurilor din beton prin inglobarea intre fazele succesive ale turnarii acestuia a profilelor hidroizolante pentru impermeabilizarea rosturilor, fie ca e vorba de rosturi de lucru sau rosturi de dilatatie. Solutiile companiei sunt apte pentru a fi aplicate in excluderea infiltratiilor la orice tip de constructie, asigurand o hidroiizolatie completa. Produsele sunt utilizate in toate tipurile de constructii civile si industriale ( complexe comerciale, complexe rezidentiale, mall-uri, cladiri birouri, spitale, scoli, depozite, etc. ) precum si constructii de avengura ( poduri, tunele, baraje, canale pentru irigatii, apeducte, pasaje subterane, stadioane, etc. ). Bazandu-se pe calitatea produselor oferite, Besaplast s-a transformat intr-o companie multinationala cu parteneri de distributie in mai multe tari la nivel global. Compania are momentan o gama de peste 8000 de profile disponibile, dar si o experienta indelungata in producerea profilelor speciale care pot fi fabricate in concordanta cu cererile fiecarui client. Besaplast este capabila sa produca la cerere orice profil, care nu se regaseste in catalogul sau de produse.

Hidroizolatiile Besaplast au un larg domeniu de aplicabilitate, adresandu-se constructiilor civile, industriale si de anvergura cum ar fi : poduri, centrale nucleare, cladiri industriale, statii de epurare, statii de distributie a energiei electrice, baraje, rezervoare, tuneluri, apeducte, etc.

Bazandu-se pe calitatea dovedita, a produselor, companiile de constructii din Romania, apeleaza din ce in ce mai des la produsele livrate de catre Hidroplasto, produse in Germania de catre Besaplast.

Acest lucru a propulsat vanzarile diviziei de Hidroizolatii, realizandu-se livrari succesive de produse destinate statiilor de epurare din Romania. In acelasi timp livrarile au fost facilitate si de disponibilitatea in depozitele proprii, unice in Romania, a profilelor speciale pentru acest gen de constructii, Hidroplasto dovedindu-si seriozitatea si capacitatea de a raspunde cererilor si livra prompt toate produsele ofertate.

Profilele Besaplast sunt agrementate in Romania, oferind siguranta, stabilitate si o constructie moderna si facila. Hidroplasto este membru al concernului german Besagroup, ce are in componenta sa peste 11 companii, o experienta de peste 51 de ani si sucursale in peste 50 de tari.

De–a lungul anilor s-au format un grup de firme si in Romania, companii ce activeaza in diferite sectoare cum ar fi:  

- Constructiilor civile si industriale

– Prin divizia de Hidroizolatii si Tratarea rosturilor de dilatatie   

- Constructii/modernizare poduri

- Prin divizia de Infrastructura

- Servicii profesionale de :    

• montare dispozitive acoperire rosturi dilatatie tip Gumba Germania     

• lucrari de montare/schimbare aparate reazem     

• lucrari de hidroizolatii     

• lucrari de protectie anticoroziva a betonului la infrastructura si suprastructura   

• protectie si consolidare pentru structuri de beton  

- Constructii de hale metalice

- Prin Dizivia de furnizare solutii pentru tehnologia suportilor si a structurii  

- Constructii hidrotehnice si retelele de apa si canalizare   

- Sectorul tamplariei pvc prin propria Fabrica de tamplarie pvc cu locatia la Botosani  

- Sectorul profilelor pvc - prin depozitul ce deserveste tuturor regiunilor

– Livrarea de profile marca Roplasto Systemtechnick GmbH  

- Sectorul articolelor injectate din mase plastice   

- Sectorul mineritului

- Divizia de solutii si echipamente complete pentru minerit  

- Sectorul de deseuri

- Colectare si reciclare.

Grupul de firme Hidroplasto detine un sistem integrat de management al calitatii, mediului, securitatii si sanatatii in munca in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001: 2001 , SR ISO 14001: 2005 si OHSAS 18001:2004 si descris in Manualul Sistemului Integrat de Management.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.hidroplasto.ro



 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
48

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
67

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
360

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...