Exigența naște calitatea-FOTO

Exigența naște calitatea-FOTO
Este acea zi deosebită din viața ta, fie că sărbătorești aniversarea sau petrecerea cumătriei, fie celebrarea căsătoriei alături de cei dragi, nunta, acea zi în care îți dorești ca totul să fie perfect. Ai petrecut mult timp în aranjarea tuturor detaliilor despre vestimentații, aranjamente florale sau pregătire sufletească și vii la restaurantul unde vrei sa-i vezi pe toți ai tăi petrecând în voie buna. Te-ai săturat de clișee și universalitate dar îți dorești ceva special, în ziua cea mai importantă, de aceea vii în casa unui profesionist.

Minunea este posibilă în zilele noastre, când ai la dispoziție restaurante și stabilimente în care doar ai îndrăznit sa visezi pana acum că organizezi o petrecere. Multitudinea de materiale pentru decor, calitatea lor, muzica diversă, gastronomia care se ridică la rang de artă le întâlnești în ceea ce numim astăzi întrecere profesională. Horeca, aceasta denumire intrinsecă ascunde un întreg univers organizatoric. Lucrurile se complică intr-o manieră fascinantă când conduci un stabiliment în care funcționează patru restaurante, fiecare cu specificul lui și cu petrecerea lui.

Complexul Hotel & Restaurant Rediu, cu cele patru săli pentru evenimente, restaurantele Clasic, Modern, Latin și Sic demonstrează întocmai acest lucru. Muzica diferă, aerul și stilul fiind diferite în funcție de temele petrecerilor, fie că este vorba de nuntă, cumătrie sau petrecere privată, felurile servite curg unul după altul ca intr-un haos perfect organizat. La prima vedere, ai zice ca totul este la întâmplare, firesc, dar în spate este o munca titanică efectuată cu Exigenta. La Complex Hotel&Restaurant Rediu funcționează la capacitate completă patru restaurante și urmează a se mai deschide încă unul, împreună cu hotelul, care vor întregi proiectul propus de dezvoltator.

Nimic din cele expuse mai sus nu ar avea șansă de reușită fără o echipa competentă coordonată ca un ceas elvețian, cu o precizie de invidiat. Totul începe cu o ședință de briefing, întocmai celor din filme, în care trupele speciale pregătesc o misiune: fiecare își notează și este instruit pe "postul de lupta" ales. Se lucrează în echipa, personalul având marele avantaj de a fi fost instruit deja teoretic și practic în cursuri de profil, coordonatorul fiind prof. Paul Lupu de la Liceul Tehnologic de Cooperatie din Botosani. Intr-un weekend la Rediu se servesc mii de porții de mâncare într-o armonie calitate-pret competitiva. Proporțiile sunt aproape cazone, cantitățile uluiesc prin simplul calcul, dimensiunea efortului dizlocat uluind orice persoana care are acces la informațiile din spate.


Întrebați despre detalii, un cuplu de proaspăt-porniți în viată care și-au organizat nunta la Complex Rediu, A. N. și C. N., ne mărturisesc bunul-gust și atmosfera de vis regăsite la Rediu: "... suntem super-mulțumiți de cum ne-au tratat (nr.red.: reprezentanții Complex Rediu), și mâncarea și atmosfera au fost de neuitat, un vis! Mai mult decât ne-am fi așteptat, facem o recomandare gratuită oricui dorește sa petreacă momente de neuitat aici ."




Pentru informații și rezervări, datele de contact sunt:
www.facebook.com/complex.rediu
www.hotel-rediu.ro 
0231.517 131  0755.034 555
(Material publicitar).  

Cititi mai multe la: Complex Rediu, un restaurant mai frumos ca altul! FOTO