Casa Painii deschide încă un magazin din rețeaua proprie, lângă Spitalul Mavromati-FOTO

Casa Painii deschide încă un magazin din rețeaua proprie, lângă Spitalul Mavromati-FOTO
Rețeaua magazinelor Casa Painii își continua dezvoltarea prin deschiderea a încă unui magazin cu produse de panificație și patiserie, de data aceasta locul fiind unul dintre cele mai intens circulate din municipiu, în str. Marchian, la intrarea in Spitalul Județean de Urgenta Mavromati.

Magazinul beneficiază de cateva avantaje, dezvoltatorul ținând sa precizeze pentru Stiri.Botosani.Ro următoare aspecte:
"Este singura locatie de la poarta spitalului in care se practica un comert civilizat, clientul fiind invitat sa intre in interior, nu sa se aburce la un geam.

Portofoliul de produse cerut de personalul medical, un consumator avizat de specialitati de panificatie, secara, multicereale, graham, grau întreg, este prezent.

Painea fara sare, un produs in sprijinul bolnavilor tratati in spital, care sunt la regim alimentar special,  face parte din gama de produse comercializate."

Magazinul specializat al celei mai mari fabrici de produse de panificație și patiserie din Botosani se adreseaza atat cartierului Marchian cat si tranzitului din fata Spitalului Mavromati.
Ca in fiecare magazin Casa Painii, exista un cuptor de coacere si toate produsele de patiserie sunt pregatite la fata locului, calde.

Magazinul este deschis zilnic în intervalul orar 7.00 - 21.00.





(Material publicitar).