Cand cladesti o afacere, la baza constructiei exista oameni!

Cand cladesti o afacere, la baza constructiei exista oameni!
Corectitudine, promptitudine, servicii de calitate, profesionalism si responsabilitate sunt atribute ale unei afaceri care de 15 ani dovedeste respect pentru oameni, indiferent ca este vorba despre angajati, parteneri sau clienti.

Conducerea firmei Met-Axa, societate avand ca obiect de activitate comercializarea materialelor de constructii, a inteles ca o afacere evolueaza atunci cand caramizile se inalta una peste alta, si nu una in locul alteia, intr-o continua re-formare. Asa se face ca echipa cu care s-a deschis firma, in urma cu 15 ani, este si astazi impreuna.

Criza economica se defineste, astfel, prin fidelitatea managerului fata de angajatul nevoit sa isi intretina familia. Atitudine care si-a dovedit pe deplin eficienta si in relatia firmei cu partenerii, cei mai multi producatori cu traditie: Carpatcement, Celco Constanta, Deutek, Dan Steel Group Beclean, precum si singurul partener cu retea de distributie din judetul Botosani a produselor Teraplast Bistrita.

In cei 15 ani de existenta, Met-Axa si-a tratat cu deosebit respect clientii. Firma a venit in intampinarea cumparatorului, construind puncte de lucru care deservesc comunitati din Hudum, Bucecea, Ungureni, Vorona, Saveni, Stefanesti. Corectitudinea fata de parteneri, serviciile conforme cu asteptarile clientului, dar mai ales adaptarea la cerintele pietii, au determinat o politica de educare a consumatorului.

Firma ofera si consultanta, considerand ca un client bine informat este un partener corect. Met-Axa ofera si promotii lunare, structurate pe nevoia de moment a consumatorului.

In luna februarie, firma lanseaza promotia la sobe premontate si cahle de teracota Teraplast, cu discount de 10% in tichete cadou.

O constructie solida are o baza sanatoasa pentru ca oamenii pun suflet! Met-Axa a dovedit ca o afacere inseamna principii, iar cei 15 ani de existenta o legitimeaza si ii ofera un loc binemeritat in randul firmelor de prestigiu!

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două substanțe interzise i-au adus unui șofer din Botoșani un dosar penal!

astăzi, 15:01
24

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe drumul național DN 29C, în comuna Vârfu Câmpului, un autoturism condus de un...

Cu cât vor întârzia pensiile în luna mai. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii înainte de Paști

astăzi, 14:10
165

Pensia va veni cu o întârziere de 5-6 zile în luna mai pentru 2.500.000 pensionari care primesc banii de la poștaș. Motivul îl reprezintă faptul că primele zile ale lunii v...

ANAF a publicat Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile!

astăzi, 13:48
90

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele...