Botoşani Shopping Center anunţă câştigătorii Tombolei Aniversare

Botoşani Shopping Center anunţă câştigătorii Tombolei Aniversare
Zi de mare sărbătoare în Botoşani Shopping Center şi cel mai mare hipermarket din judeţul Botoşani, marcată de aniversarea a 4 ani de la inaugurare. Oameni cu miile, curioşi şi doritori de aniversare alături de reprezentanţii centrului comercial, au fost aşteptaţi cu şampanie, tort, evenimente atractive şi o tombolă.

Organizatorii au dorit răsplătirea fidelităţii tuturor celor care le-au trecut pragul la ceas aniversar cu premii la casele de marcat ale magazinelor din zece în zece minute, s-a putut participa la tombolă aniversară având că premii 4 televizoare Smart 3D de 101 cm, 100 de vouchere de cumpărături de câte 50 de RON fiecare,  la cumpărături de minim 40 de lei.

Lista câştigătorilor poate fi consultată pe
http://www.botosanishoppingcenter.ro, iar câştigătorii unuia din cele 4 televizoare  sunt:
Stefancu Sebastian
Galan Constantin
Manolache Veronica
Prodan Ionel



Publicul a putut lua parte la evenimente antrenante, centrul comercial concentrându-şi atenţia în special înspre copii, realizând evenimente cu şi despre ei, spectacole pentru copii, spectacole de balet, animaţii pentru copii, iar Magicianul Augustin a ţinut antrenul evenimentelor, fiind Maestru de Ceremonii pentru eveniment.


(Advertorial).