ALTYS GALLERY - De Sărbători, îţi dăruim ca să dăruieşti!

ALTYS GALLERY - De Sărbători, îţi dăruim ca să dăruieşti!
Magazinul care pune preţ pe suflet! Un spaţiu care te inspiră şi te ajută să faci cadoul potrivit de Sărbători. Altys Gallery, magazinul de artă, decoraţiuni şi cadouri deosebite, îţi este partener si prieten dacă vrei ca prietenii, familia, iubitul sau şeful să se bucure de surpriza ta.

Şi pentru că este Sărbători, la Altys Gallery, un cadou cumpărat va fi însoţit de o mică bucurie pentru tine, din partea magazinului!

A dărui nu înseamnă a te achita de datorii. La fel cum niciodată o diplomă nu va putea înlocui o îmbrăţişare sinceră. Un cadou în care nu pui suflet va rămâne un gest bifat în agendă. De aceea, dacă partenerul Altys Gallery te învaţă că orice preţ are cadoul său, prietenul Altys Gallery te ajută să găseşti cadoul potrivit pentru omul potrivit.Odată intrat în magazin, nu ezita să ceri sfatul! Cel mai apreciat cadou va fi cel prin care demonstrezi cât de bine cunoşti persoana căreia îi este adresat cadoul. Şi, mai ales, nu va conta preţul, cât ceea ce semnifică alegerea ta.Unui coleg de clasă sau de birou îi oferi un obiect decorativ, dar niciodată un cadou cu conotaţie intimă, de genul lumânărilor sau uleiurilor aromate. Şeful tău va aprecia mereu un tabou semnat de autor sau o icoană originală, realizată corect şi de calitate. Prietena sau mătuşa cea dragă vor rămâne fără cuvinte în faţa unui obiect de iluminat care se va încadra de minune în camera mobilată modern, iar iubitul tău… aici chiar nu contează: orice i-ai cumpăra fii sigură că va fi pe măsura sentimentelor tale!Altys Gallery, locul unde ai opţiuni, trebuie doar să ai încredere în alegerea ta! De la obiecte unicat din sticlă pictată, cu foiţă aurită, la delicate şi elegante obiecte din lemn şi metal sau icoane şi tablouri de diverse mărimi şi tehnici, ai ocazia să îţi manifeşti preţuirea faţă de o persoana care în mod cert te va privi cu admiraţie după ce îţi vei dovedi bunul gust.   Produsele Altys Gallery provin din mai multe tari. Magazinul propune o noua linie decorativa prin produsele pe care le promoveaza. Confectionate din lemn, sticla pictata, ceramica, bambus, ratan, fier forjat, la Altys Gallery găseşti cadoul original, pentru că aici primează calitatea şi autenticitatea.    

La Altys Gallery nu intri doar să cumperi, ci şi să asişti la expozitii sau evenimente culturale, unde ai ocazia să îi cunoşti pe artiştii ale căror opere le vei dărui apoi celor dragi!Localizat într-o zonă centrală a oraşului Botoşani, magazinul tău de cadouri te introduce într-o lume de legendă, din timpuri atât de dragi botoşănenilor. Situat langa fostul Hotel Carol (actuala cladire Urban Serv), care a gazduit prin anii 70 singura galerie de arta din Botosani, în vecinătatea parcării magazinului Botoşani, unde arheologii au scos la iveală descoperiri arheologice de mare însemnătate, Altys Gallery se înscrie astfel într-un spaţiu cultural al Centrului Vechi, al unui Botoşani veridic şi pitoresc.

Nu uita, Altys Gallery pune preţ pe suflet! De aceea, de Sărbători, îţi dăruim ca să dăruieşti! Intră în magazinul tău de cadouri şi vei câştiga un prieten nou.
 
Altys Gallery este situat pe strada 1 Decembrie nr. 21, langa Urban Serv.

(Material publicitar)
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bilete mai scumpe la transportul în comun în municipiul Botoşani

astăzi, 18:17
677

În şedinţa ordinară de joi, consilierii municipali vor dezbate şi aproba două proiecte de hotărâre ce vizează majorare tarifelor de transport cu maxi- taxi şi cu tramvaiul.Eltr...

Accident la Baisa! Un conducător auto a ajuns în spital, rănit grav FOTO

astăzi, 15:45
1244

Primele informaţii arată că în accident au fost implicate un autoturism Audi, înmatriculat în Franţa, şi un microbuz înmatriculat în Botoşani. Un pasager din Audi a...

Recompense financiare pentru elevii de 10

astăzi, 11:41
396

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...