AFACEREA DIN PAUZA DE MASA!

AFACEREA DIN PAUZA DE MASA!

 PIZZERIA LEV - Calea Nationala, 42 B, vizavi de PITA (stadion)  Agentia de publicitate BOARDMEDIA

Livrarea de mancare la domiciliu, asul gastronomic din maneca unui comerciant inteligent!

Pentru oamenii prea ocupati sa gateasca acasa sau sa iasa la un restaurant in timpul orelor de birou, patronii vin in intampinarea clientilor cu cele mai bune oferte!

Mereu la indemana si de o diversitate naucitoare, pizza este de departe cel mai popular produs de pe aceasta piata. Dar nu singurul!

O gama variata de produse ofera Pizzeria LEV din Botosani, local care se adreseaza in exclusivitate nefumatorilor. La comanda clientilor, Pizzeria LEV livreaza la domiciliu sau la serviciu nu doar pizza, ci si kebab, shaorma si pui la rotisor.

Pizzeria LEV vine cu o oferta inedita pe piata din Botosani!

Un personal calificat si bine pregatit garanteaza o mancare plina de savoare prin ingredientele proaspete folosite, dar si prin faptul ca blaturile de pizza si lipiile pentru shaorma si kebab sunt preparate din momentul in care s-a preluat comanda.

In conditii optime de igiena, intr-un spatiu modern, cu un decor relaxant, personal amabil si mancare savuroasa, la Pizzeria LEV puteti servi masa de pranz sau cina intr-un mod agreabil.

Pentru persoanele prea ocupate pentru a ne vizita, va stam la dispozitie prin numarul de telefon 0231.514.225, pentru a va livra in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp mancarea favorita.

Contact: 0231.514.225

Calea Nationala, 42 B, vizavi de PITA (stadion)

Meniu: 

Pizza - kebab; Margherita, Quattrosa Stagioni, Napoli, Tono e Cipolia, Cu pastrama de pui si ciuperci, Quatro formagi, Vegetariana, Bismark

Wuester Kebab, Shaorma

Sos - alb, rosu, usturoi

Cartofi prajiti

Salata verde cu rosii si castraveti

PUI LA ROTISOR
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
31

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
226

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
233

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...