ACTIV 24 singurul dispecerat NON STOP de reparatii urgente, in Botosani!

ACTIV 24 singurul dispecerat NON STOP de reparatii urgente, in Botosani!
  Pentru ca problemele apar atunci cand nu te astepti, pentru ca pana si o conducta sparta iti poate strica ziua, pentru ca meseriasii la care apelezi de obicei nu sunt disponibili atunci cand ai nevoie, sau văru’ a plecat la munca in strainatate, pentru ca nu stii cat o sa coste…..Am creat ACTIV 24, un dispecerat non-stop de intervenii si reparatii urgente pentru toate tipurile de lucrari din casa ta: reparatii si interventii urgente la instalatii electrice, termice si sanitare; igienizari si hidroizolatii; amenajari interioare; reparatii si interventii instalatii de aer conditionat; mentenanta sedii de firme si spatii comerciale.

Intervenim in orice tip de cladire, spatiu comercial, sediu de firma, casa sau apartament, complex rezidential din Botosani si zonele limitrofe.

        Punem la dispozitia dumneavoastra un numar de telefon apelabil non stop – 0722.283831 , pentru semnalarea unor probleme de natura tehnica urgente care pot sa apara (avarie electrica, avarie la instalatii etc);

In cazuri justificate, ne deplasam la dumneavoastra sau trimitem oameni specializati pentru rezolvarea problemelor aparute. Nota: Acestia o vor face contracost.

  Ce ne defineste:

  Punctualitatea
Venim mai devreme de ora stabilita cu dumneavoastra si de foarte putine ori se intampla sa intarziem, caz in care va sunam.
  Va spunem cat costa inainte de a incepe lucrarea
Intai facem diagnosticarea si va propunem solutiile noastre, evaluam financiar lucrarea: pretul pe ora de manopera, piesele, timpul necesar efectuarii operatiilor. NU SUNTEM SCUMPI, tarifele noastre sunt pentru orice buzunar.

  Calitatea si garantia lucrarii
        Mesterii nostri sunt meseriasi si mai sunt dotati si cu unelte de calitate. Au si multe idei la dansii, merita ascultati.
Apoi reparatiile ulterioare le vom face GRATIS, daca sunt in cadrul garantiei de 60 de zile.

  Experienta
Mesterii nostri fac aprte dintr-o echipa care asigura intretinere si mentenanta 24/24 h, la peste 100 de spatii comerciale, birouri, sedii de firme si apartamente in zona Moldovei.

Numar de telefon apelabil non stop – 0722.283831

www.activ-24.ro 

 

(material publicitar).

 

 
 

 

Vezi alte știri publicate de Ionut Iosub

Reduceri de până la 70% la 14 ani de Castilio si 1 an de la relocarea Showroom-ului de Electrocasnice

Marţi, 19 Septembrie 2017
1472

Vineri, 22 septembrie, Castilio împlineşte 14 ani de activitate şi un an de la relocarea Showroom-ului de Electrocasnice şi Feronerie în Strada Pacea, nr. 41 şi sărbătoreşte cu...

Mă FRĂMÂNTĂ să mai angajez FRĂMÂNTĂTOR!

Vineri, 8 Septembrie 2017
7101

Ne mărim echipa!Pentru că lucrul cu aluatul nu-i unul ușor, daca ești FRĂMÂNTĂTOR, COCĂTOR, BRUTAR sau PATISER, hai în familia noastră de creatori de bunătățuri, a...

Informare Centrul Medical ECOMED

Joi, 7 Septembrie 2017
2223

Începând de  vineri,  8 septembrie 2017 Centrul Medical Ecomed  reia activitatea de eliberare a fişelor medicale pentru obţinerea/ preschimbarea/ redobîndirea p...