Zona de agrement Cornișa, vizitată de consilierii locali pentru a vedea stadiul lucrărilor! FOTO

Zona de agrement Cornișa, vizitată de consilierii locali pentru a vedea stadiul lucrărilor! FOTO

Luni dimineață, parcul de agrement Cornișa a fost vizitat de consilierii locali, cei doi viceprimari, constructori, în frunte cu primarul Cătălin Flutur, așa cum s-a stabilit la ultima ședință de Consiliu Local, scopul fiind acela de a se observa stadiul în care se află proiectul. 

Turul a început cu piscina interioară, unde au fost necesare reparații din pricina unor erori de construcție. La momentul umplerii bazinului erau înregistrate infiltrații. Această eroare fiind remediată, stadiul lucrărilor se apropie cu pași repezi de final.

Licitațiile, ploile, sărbătorile, iarna au fost factorii care au făcut ca piscina exterioară să nu fie finalizată. În anul 2016, în urma unei ploi, structura fiind afectată, piscina a avut nevoie de o renovare generală. După aproximativ doi ani, un constructor va începe reconstrucția părții afectate în 30 de zile, după care va veni un alt constructor pentru a finaliza și acest proiect.

Ultima atracție vizitată a fost Lacul de liniștire de pe râul de rafting, un expert a dat soluția montării unei membrane pentru a nu exista infiltrații și în acest bazin, problemă care se va rezolva tot în aproximativ o lună de zile.

Canalizarea acestui complex a reprezentat o altă problemă discutată, mulți fiind interesați de acest subiect, astfel că primarul a ținut să explice că totul este sub control și aproape de finalizare.

Primarul Cătălin Flutur nu a dorit să comunice o dată la care se vor finaliza toate lucrările, deoarece până acum nu a fost respectat nici un termen.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudiu Munteanu

Incendiu într-o locuință de pe Calea Națională, pornit de la o candelă lăsată aprinsă! FOTO

Luni, 16 Aprilie 2018
619

Astăzi dimineață, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, lângă benzinăria Rompetrol, într-o o locuință din zonă a izbucnit un incendiu din cauza unei candele aprinse pe car...

Nu avem locuri de parcare suficiente, dar nici de șoferi cu tupeu nu ducem lipsă! FOTO

Duminică, 15 Aprilie 2018
2751

Problema parcărilor în municipiul Botoșani a fost mereu una spinoasă și stă sub semnul unui paradox. Județul Botoșani se află, într-un top național, pe locurile codașe în c...

Botoșănenii au ieșit din casă, îmbiați de vremea bună, și au încins grătarele la Pacea! FOTO

Duminică, 15 Aprilie 2018
2433

După o iarnă prelungită, botoșănenii au avut în sfârșit parte de un weekend cu vreme frumoasă. Soarele i-a scos din casă, astfel că zonele de la marginea orașului s-au umplu...