Zilele Oraşului, cu umbrele şi haine groase! Centrul Vechi, animat de botoşăneni dornici să se distreze - FOTO

Îmbrăcaţi bine şi "înarmaţi" cu umbrele, câteva sute de botoşăneni îşi petrec seara de duminică în Centrul Vechi şi asta numai datorită Zilelor Oraşului.

Zilele Oraşului, cu umbrele şi haine groase! Centrul Vechi, animat de botoşăneni dornici să se distreze - FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Ultima seară de spectacole îi va aduce în faţa spectatorilor pe Ion Suruceanu, Pavel Stratan şi Alex Velea. Până la concertele acestora, scena este ocupată de trupe locale de dans şi interpreţi de muzică populară din Botoşani şi nu numai.

În faţa scenei sunt adunate câteva sute de persoane al căror scop este acela de a găsi un loc cât mai în faţă, pentru a urmări spectacolele în cele mai bune condiţii de vizibilitate. Printre ei s-au rătăcit şi câţiva cheflii care, după ce şi-au exprimat nemulţumirea că micii dansatori au dansat în engleză, şi-au revenit atunci când pe scenă au urcat interpreţii de muzică populară.

În sectorul dedicat gustărilor, oamenii asortează micii cu berea, în ciuda temperaturilor nu tocmai pietenoase. La ora 20, la Botoşani se înregistrau 5,8ºC.

În apropierea scenei aşteaptă Ion Suruceanu, primul artist care va susţine concertul din această seară.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

astăzi, 15:06
760

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

astăzi, 12:58
512

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...

Proprietarii din blocul în care a avut loc explozia au nevoie de ajutor! "Poate oamenii cu suflet mare ne vor ajuta pentru a putea repara apartamentele"

Marţi, 19 Septembrie 2017
3930

După explozia de vineri, specialiştii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au evaluat sumar stricăciunile produse de deflagraţie, iar ceea ce au văzut cu ochii lor era înfioră...