Zeci de politisti protesteaza in fata Ministerului de Interne

"Sambata vom avea un protest de amploare, in fata Ministerului de Interne, cu mars pana in fata Guvernului, unde vor fi aproximativ 10.000 de oameni".

Zeci de politisti protesteaza in fata Ministerului de Interne

Cateva zeci de politisti, membri ai Sindicatului National al Agentilor de Politie, picheteaza joi Ministerul de Interne, fiind nemultumiti de conditiile de munca, precum si de salarizare, anunta Agerpres. Politistii suna din vuvuzele si au bannere pe care scrie: "Politicienilor, ati nenorocit Politia Romana", "Politisti in slujba cetatenilor, nu in slujba politicienilor", "Suntem prizonierii incompetentei voastre".

Presedintele SNAP, Iulian Surugiu, a declarat ca sunt multe lucruri care trebuie rezolvate la Ministerul de Interne si ca este nevoie de o resetare a intregului sistem "pentru a putea da cetateanului servicii de calitate".

"Astazi suntem in fata Ministerului de Interne pentru a ne face auziti si pentru a trage un semnal de alarma, ca sunt multe lucruri de rezolvat in cadrul Ministerului de Interne, lucruri care au fost aduse la conducerea Ministerului, iar, din pacate, lucrurile se misca foarte, foarte incet. Aici vorbim de o resetare a intregului sistem, pentru a putea da cetateanului servicii de calitate".

Intrebat ce va face dupa pichetarea MAI, Surugiu a spus ca sambata, 24 martie, circa 10.000 de oameni vor fi prezenti la un protest in fata Ministerului de Interne, urmat de un mars spre Piata Victoriei, la Guvern.

"Dupa aceasta pichetare, pe data de 24, adica sambata, vom avea un protest de amploare, in fata Ministerului de Interne, cu mars pana in fata Guvernului, unde vor fi aproximativ 10.000 de oameni. Astazi am chemat doar 100 de oameni, de aia ne-am si pozitionat aici, in fata biroului ministrei de Interne, pentru a ne vedea si pentru a trage un semnal de alarma, ca politistii sunt nemultumiti", a mai spus sindicalistul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Supărarea unui polițist: "Am rămas categoria bugetară cea mai batjocorită de actualii guvernanţi"

astăzi, 08:22
751

Vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, a publicat pe contul său de Facebook doi fluturaşi de salariu din care reiese că, în ...

Un retailer francez de haine preia controlul Conted Dorohoi, firma care exportă pentru Louis Vuitton, Zara și Pierre Cardin

astăzi, 08:15
431

Conted Dorohoi (CNTE), producator de confectii din judetul Botosani care exporta pentru branduri precum Louis Vuitton, Zara sau Piere Cardin, a fost preluat de omul de afaceri Haissam Hamidi pentru 3 ...

În istoria noastră, satul a ținut Țara

astăzi, 07:02
242

Ca jurnalist și analist foarte lucid, minuţios, plin de forţă, extrem de bine documentat şi ancorat în realitatea economică, socială şi politică a vremii sale, Mihai Eminescu a fost pre...