Zeci de politisti protesteaza in fata Ministerului de Interne

"Sambata vom avea un protest de amploare, in fata Ministerului de Interne, cu mars pana in fata Guvernului, unde vor fi aproximativ 10.000 de oameni".

Zeci de politisti protesteaza in fata Ministerului de Interne

Cateva zeci de politisti, membri ai Sindicatului National al Agentilor de Politie, picheteaza joi Ministerul de Interne, fiind nemultumiti de conditiile de munca, precum si de salarizare, anunta Agerpres. Politistii suna din vuvuzele si au bannere pe care scrie: "Politicienilor, ati nenorocit Politia Romana", "Politisti in slujba cetatenilor, nu in slujba politicienilor", "Suntem prizonierii incompetentei voastre".

Presedintele SNAP, Iulian Surugiu, a declarat ca sunt multe lucruri care trebuie rezolvate la Ministerul de Interne si ca este nevoie de o resetare a intregului sistem "pentru a putea da cetateanului servicii de calitate".

"Astazi suntem in fata Ministerului de Interne pentru a ne face auziti si pentru a trage un semnal de alarma, ca sunt multe lucruri de rezolvat in cadrul Ministerului de Interne, lucruri care au fost aduse la conducerea Ministerului, iar, din pacate, lucrurile se misca foarte, foarte incet. Aici vorbim de o resetare a intregului sistem, pentru a putea da cetateanului servicii de calitate".

Intrebat ce va face dupa pichetarea MAI, Surugiu a spus ca sambata, 24 martie, circa 10.000 de oameni vor fi prezenti la un protest in fata Ministerului de Interne, urmat de un mars spre Piata Victoriei, la Guvern.

"Dupa aceasta pichetare, pe data de 24, adica sambata, vom avea un protest de amploare, in fata Ministerului de Interne, cu mars pana in fata Guvernului, unde vor fi aproximativ 10.000 de oameni. Astazi am chemat doar 100 de oameni, de aia ne-am si pozitionat aici, in fata biroului ministrei de Interne, pentru a ne vedea si pentru a trage un semnal de alarma, ca politistii sunt nemultumiti", a mai spus sindicalistul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Primesti mailuri despre GDPR? Mare atentie pe ce dai click, caci poti ramane fara bani in cont!

astăzi, 10:28
149

Casutele de mail ne-au fost "asaltate" de mesaje privind protectia datelor personale si abonarea/dezabonarea la newslettere, in contextul in care GDPR a intrat vineri in vigoare.Insa tre...

Ieşire câmpenească şi bucurie pentru 125 de tineri din Botoşani

astăzi, 08:12
249

Elevii au avut parte de discuţii pe teme specifice vârstei lor, discuţii coordonate de preoteasa Cristina Agavriloaie din Latina, Italia, abordând printre altele şi problematica migraţ...

Nicolae Bănicioiu trece în barca lui Victor Ponta: "Acum PSD e un partid de râsul lumii"

Vineri, 25 Mai 2018
480

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu si-a anuntat, vineri, demisia din partid, alaturandu-se valului recent de plecari din tabara social-democrata, in contextul in care Opozitia pune la cale o motiune de c...