Zeci de politisti protesteaza in fata Ministerului de Interne

"Sambata vom avea un protest de amploare, in fata Ministerului de Interne, cu mars pana in fata Guvernului, unde vor fi aproximativ 10.000 de oameni".

Zeci de politisti protesteaza in fata Ministerului de Interne

Cateva zeci de politisti, membri ai Sindicatului National al Agentilor de Politie, picheteaza joi Ministerul de Interne, fiind nemultumiti de conditiile de munca, precum si de salarizare, anunta Agerpres. Politistii suna din vuvuzele si au bannere pe care scrie: "Politicienilor, ati nenorocit Politia Romana", "Politisti in slujba cetatenilor, nu in slujba politicienilor", "Suntem prizonierii incompetentei voastre".

Presedintele SNAP, Iulian Surugiu, a declarat ca sunt multe lucruri care trebuie rezolvate la Ministerul de Interne si ca este nevoie de o resetare a intregului sistem "pentru a putea da cetateanului servicii de calitate".

"Astazi suntem in fata Ministerului de Interne pentru a ne face auziti si pentru a trage un semnal de alarma, ca sunt multe lucruri de rezolvat in cadrul Ministerului de Interne, lucruri care au fost aduse la conducerea Ministerului, iar, din pacate, lucrurile se misca foarte, foarte incet. Aici vorbim de o resetare a intregului sistem, pentru a putea da cetateanului servicii de calitate".

Intrebat ce va face dupa pichetarea MAI, Surugiu a spus ca sambata, 24 martie, circa 10.000 de oameni vor fi prezenti la un protest in fata Ministerului de Interne, urmat de un mars spre Piata Victoriei, la Guvern.

"Dupa aceasta pichetare, pe data de 24, adica sambata, vom avea un protest de amploare, in fata Ministerului de Interne, cu mars pana in fata Guvernului, unde vor fi aproximativ 10.000 de oameni. Astazi am chemat doar 100 de oameni, de aia ne-am si pozitionat aici, in fata biroului ministrei de Interne, pentru a ne vedea si pentru a trage un semnal de alarma, ca politistii sunt nemultumiti", a mai spus sindicalistul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...