Zeci de politisti protesteaza in fata Ministerului de Interne

"Sambata vom avea un protest de amploare, in fata Ministerului de Interne, cu mars pana in fata Guvernului, unde vor fi aproximativ 10.000 de oameni".

Zeci de politisti protesteaza in fata Ministerului de Interne

Cateva zeci de politisti, membri ai Sindicatului National al Agentilor de Politie, picheteaza joi Ministerul de Interne, fiind nemultumiti de conditiile de munca, precum si de salarizare, anunta Agerpres. Politistii suna din vuvuzele si au bannere pe care scrie: "Politicienilor, ati nenorocit Politia Romana", "Politisti in slujba cetatenilor, nu in slujba politicienilor", "Suntem prizonierii incompetentei voastre".

Presedintele SNAP, Iulian Surugiu, a declarat ca sunt multe lucruri care trebuie rezolvate la Ministerul de Interne si ca este nevoie de o resetare a intregului sistem "pentru a putea da cetateanului servicii de calitate".

"Astazi suntem in fata Ministerului de Interne pentru a ne face auziti si pentru a trage un semnal de alarma, ca sunt multe lucruri de rezolvat in cadrul Ministerului de Interne, lucruri care au fost aduse la conducerea Ministerului, iar, din pacate, lucrurile se misca foarte, foarte incet. Aici vorbim de o resetare a intregului sistem, pentru a putea da cetateanului servicii de calitate".

Intrebat ce va face dupa pichetarea MAI, Surugiu a spus ca sambata, 24 martie, circa 10.000 de oameni vor fi prezenti la un protest in fata Ministerului de Interne, urmat de un mars spre Piata Victoriei, la Guvern.

"Dupa aceasta pichetare, pe data de 24, adica sambata, vom avea un protest de amploare, in fata Ministerului de Interne, cu mars pana in fata Guvernului, unde vor fi aproximativ 10.000 de oameni. Astazi am chemat doar 100 de oameni, de aia ne-am si pozitionat aici, in fata biroului ministrei de Interne, pentru a ne vedea si pentru a trage un semnal de alarma, ca politistii sunt nemultumiti", a mai spus sindicalistul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Salariile din privat au crescut cu 6,4% în 2018

Miercuri, 17 Octombrie 2018
218

Salariile din mediul privat au crescut in acest an la nivel national in medie cu 6,4%, putin peste nivelul planificat (5,7%), potrivit unui studiu realizat de PwC Romania.Cresteri salariale peste ...

O firmă din Botoșani a reușit să îl înfurie pe primarul Sucevei: "Vine la licitații pe care le câștigă cu un preț foarte mic și apoi stă pe sub ușile Primăriei"

Miercuri, 17 Octombrie 2018
1311

Una din situațiile cele mai tensionate de la comandamentul de ieri dimineață de la Primăria municipiului Suceava este legat de lucrările de reabilitare la gardul cimiti­rului Pacea, adjudecat...

Șoferii prinși băuți la volan, lăsați să conducă în continuare dacă își montează pe mașină un alcooltest special - proiect

Marţi, 16 Octombrie 2018
801

Șoferii care sunt prinsi bauti la volan ar putea conduce din nou, incepand chiar de a doua zi, daca sunt de acord sa isi monteze pe masina un alcooltest special. Alcooltestul ar urma sa blocheze moto...