Zece scari de bloc din Botosani reabilitate cu sprijinul statului!

Zece scari de bloc din Botosani reabilitate cu sprijinul statului!
Proprietarii celor zece scari de bloc, vizate pentru reabilitarea termica, vor trebui sa achite, in total, aproximativ 690.000 lei.

Un proiect destul de important se desfasoara in municipiul Botosani, fiind vorba despre reabilitarea termica a blocurilor.

“Am primit aprobarea pentru toate cele zece scari de bloc, de la Ministerul Dezvoltarii Regionale, am primit si sumele si ne pregatim sa facem si licitatia pentru acest program. Important e ca avem cu ce lucra, a declarat primarul municipiului Botosani.

Suma totala pentru reabilitarea termica a celor zece blocuri este de 3.452.000 lei, din care statul va oferi 1.726.000 lei, iar bugetul local va contribui cu 1.035.000 lei.

Cota de 20%, care revine proprietarilor, este de 692.000 lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un dosar dificil ajunge în instanța botoșăneană: Nici un judecător de la Tribunalul Suceava nu a vrut să preia cazul!

astăzi, 11:17
134

Suspectul în cazul uciderii fostului viceprimar din comuna suceveană Moara nu va fi judecat la Tribunalul Suceava, aşa cum ar fi fost normal. Curtea de Apel Suceava a decis să trimi...

Abonat la Urgențe: Polițiștii vor să afle de unde își procură drogurile tânărul cules de pe stradă de patru ori în câteva zile!

astăzi, 11:01
139

Oamenii legii, care încearcă să dezlege misterul tânărului de 25 de ani care a ajuns la Urgențe de nu mai puțin de patru ori, vor trebui să afle de unde obține acesta drogurile...

Peste 200 de mașini trase pe dreapta. Ce nereguli au constatat polițiștii rutieri!

astăzi, 10:54
159

Poliţiştii rutieri sunt prezenţi în trafic în fiecare zi, pentru prevenirea şi reducerea riscului rutier, prin sancţionarea nerespectării normelor de circulaţie prevăzute de legisl...