Vremea se încălzeşte, Centrul Vechi se va anima din nou! Loredana şi Fără Zahăr, pe scena Zilelor Oraşului FOTO

Cine a spus că pentru un spectacol botoşănenii ies din casă pe orice vreme mare dreptate a avut. Au dovedit-o vineri seară cei peste două mii de spectatori care s-au înghesuit lângă scena din Centrul Vechi.

Vremea se încălzeşte, Centrul Vechi se va anima din nou! Loredana şi Fără Zahăr, pe scena Zilelor Oraşului FOTO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

După ce au intrat în atmosferă cu Petronela Rusu şi Carmen Cornaci, spectatorii s-au delectat cu concertele Lorei şi al Antoniei, care au consumat suficiente resurse cât să-şi menţină, ba chiar să-şi sporească, aria de fani botoşăneni.

În ciuda vântului puternic ce a sporit senzaţia de frig, spectatorii, în special cei de vârstă tânără, dar şi artistele însoţite de instrumentiştii lor, au rezistat stoic. La coborârea de pe scenă, ambele aveau mâinile îngheţate şi tremurau de frig. De partea cealaltă a gardului, imediat ce Antonia şi-a încheiat recitalul, mulţimea s-a dispersat rapid. Au rămas însă nelipsitele deşeuri, purtate de vânt de ici- colo- pungi de plastic, ambalaje de la seminţe, pahare de plastic.

Urmează ca sâmbătă seară, pe scena din Centrul Vechi să urce dorohoienii de la Fără Zahăr şi Loredana Groza. Cum vântul se va mai domoli, este de aşteptat ca numărul spectatorilor să crească faţă de seara precedentă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proiectul blocului explodat, căutat în arhivele Consiliului Judeţean Suceava

Joi, 21 Septembrie 2017
1126

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Mihai Platon, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Botoşani, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene de a lu...

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
5067

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1678

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...