Vremea se încălzeşte, Centrul Vechi se va anima din nou! Loredana şi Fără Zahăr, pe scena Zilelor Oraşului FOTO

Cine a spus că pentru un spectacol botoşănenii ies din casă pe orice vreme mare dreptate a avut. Au dovedit-o vineri seară cei peste două mii de spectatori care s-au înghesuit lângă scena din Centrul Vechi.

Vremea se încălzeşte, Centrul Vechi se va anima din nou! Loredana şi Fără Zahăr, pe scena Zilelor Oraşului FOTO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

După ce au intrat în atmosferă cu Petronela Rusu şi Carmen Cornaci, spectatorii s-au delectat cu concertele Lorei şi al Antoniei, care au consumat suficiente resurse cât să-şi menţină, ba chiar să-şi sporească, aria de fani botoşăneni.

În ciuda vântului puternic ce a sporit senzaţia de frig, spectatorii, în special cei de vârstă tânără, dar şi artistele însoţite de instrumentiştii lor, au rezistat stoic. La coborârea de pe scenă, ambele aveau mâinile îngheţate şi tremurau de frig. De partea cealaltă a gardului, imediat ce Antonia şi-a încheiat recitalul, mulţimea s-a dispersat rapid. Au rămas însă nelipsitele deşeuri, purtate de vânt de ici- colo- pungi de plastic, ambalaje de la seminţe, pahare de plastic.

Urmează ca sâmbătă seară, pe scena din Centrul Vechi să urce dorohoienii de la Fără Zahăr şi Loredana Groza. Cum vântul se va mai domoli, este de aşteptat ca numărul spectatorilor să crească faţă de seara precedentă.








 

 

Spune-ne opinia ta