Vom avea 23 de strazi noi in Botosani!

Problema botosanenilor care nu aveau documente pentru ca nu aveau nici adresa s-a rezolvat, intrucat municipalitatea a intrat in posesia planurilor urbanistice zonale in mai multe locuri din oras.

"Erau zone intregi unde nu era denumire la strada. Noi am facut o propunere si, daca va fi acceptata, in maximum doua luni locuitorii de pe cele 23 de strazi vor avea si adresa. A fost un colectiv care a lucrat pentru a da denumiri la aceste strazi", a declarat primarul Catalin Flutur.

Edilul-sef al municipiului Botosani a precizat ca in prezent sunt foarte multe nume proprii la strazile din oras, asta in conditiile in care avem foarte multe persoane importante care s-au nascut in Botosani sau au avut vreo legatura cu orasul si care merita sa dea numele unei strazi.

Numele personalitatilor ce vor da denumire celor 23 de strazi sunt din mediul cultural, bisericesc, dar si din administratie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
82

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
175

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
789

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...