VIDEO: Patinoarul Cornișa a fost redeschis cu o petrecere de Halloween!

VIDEO: Patinoarul Cornișa a fost redeschis cu o petrecere de Halloween!

Patinoarul din complexul de agrement Cornișa a fost deschis ieri seară. Autoritățile locale au decis ca accesul să fie gratuit în prima seară iar angajații complexului s-au îmbrăcat în diferite personaje și i-au așteptat pe cei mici.

Conducerea complexului de agrement Cornișa a luat decizia de a deschide patinoarul artificial, acesta urmând să funcționeze aproximativ șase luni. Pentru că deschiderea a coincis cu Halloween, o sărbătoare importată de la americani, administratorii complexului au pregătit o surpriză botoșănenilor care au venit să patineze.

Mulți copii au venit îmbrăcați în tot felul de personaje și au intrat să testeze gheața de pe patinoarul în timp ce primarul Cătălin Flutur și directorul DSPSA au urmărit de pe margine cum se distrează tinerii.

„Începem sezonul de iarnă făcând mișcare în patinoarul artificial de la Cornișa. Tarifele nu le-am modificat, sunt aceleași de anul trecut. În cursul săptămânii, serile vor fi de la 15.00, 17.00 și 19.00 iar sâmbăta și duminica și când sunt sărbători legale vom avea program de la ora 10.00 și până seara. Așteptăm în număr cât mai mare amatorii de patinaj. În holul patinoarului avem un mic punct de desfacere de alimentație publică”, a spus Eugen Țurcanu.

Reprezentanții DSPSA au decis ca tarifele să rămână la fel ca în iarna trecută. Ca noutate, în incinta  patinoarului a fost deschis un punct în care se comercializează apă, sucuri, cafea și alte produse  alimentare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
110

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
64

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
70

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...