Viceprimarul unui oraş din judeţul Botoşani declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate

Agenţia Naţională de Integritate a declarat incompatibil viceprimarul unui oraş din judeţul Botoşani. Acesta este acuzat că a deţinut simultan funcţia de viceprimar şi membru în Consiliul de Administraţie al unui liceu. 

Viceprimarul unui oraş din judeţul Botoşani declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate

Potrivit unui comunicat al ANI, Toader Rotari, viceprimar al oraşului Ştefăneşti este acuzat că în perioada 11 august 2016- 31 mai 2017 a deţinut şi exercitat simultan şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Liceului Teoretic Ştefan Luchian Ştefăneşti. 

Contactat, alesul local a menţionat că a depus în timpul verificărilor dispuse de ANI un punct de vedere şi şi-a dat demisia din funcţia de membru al CA. Acesta a mai menţionat că nu a primit oficial decizia de incompatibilitate.  

"Am trimis la ANI un punct de vedere şi în a doua şedinţă mi-am dat demisia din CA al liceului. Nu cred că se pune problema de incompatibilitate, este o lacună legislativă, funcţia de membru în CA al liceului nu era remunerată. Aştept să văd decizia oficială", a declarat Toader Rotari. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elicopter SMURD chemat de la Târgu Mureș pentru o pacientă din Botoșani, aflată în stare gravă!

Vineri, 25 Mai 2018
600

Consecințele incendiului de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, din urmă cu câteva săptămâni, se simt mai ales în situații critice, așa cum s-a întâmpl...

În comă alcoolică, după banchetul de final de clasa a XII-a!

Vineri, 25 Mai 2018
4237

A băut și s-a distrat, numai că nu a știut când să se oprească. Și pentru că nu a fost de ajuns, dimineața a continuat petrecerea cu băutură cumpărată de la un nonstop. Cantitatea m...

VIDEO Singura medie de 10 din țară, la bacalaureatul olimpicilor, aparține botoșăneanului Ștefan Bălăucă! Un sfert dintre candidați nu au promovat!

Vineri, 25 Mai 2018
4867

Echivalarea probelor de bacalaureat cu rezultatele obținute la olimpiadele internaționale la disciplinele română, matematică și fizică, i-au adus lui Ștefan Bălăucă încă o ...